Mihai Albu, dezvăluiri despre separarea de Iulia Albu. Ce rol a jucat celebra găină în despărțire: „Da, clar, de asta am și divorțat”

Mihai Albu, dezvăluiri despre separarea de Iulia Albu. Ce rol a jucat celebra găină în despărțire: „Da, clar, de asta am și divorțat”
Designerul Mihai Albu. Sursa foto: Captură Video - theXclusive / YouTube

Designerul Mihai Albu a vorbit despre motivele care au dus la divorțul de criticul de modă Iulia Albu, mama fiicei lui, dar și despre rolul pe care l-a jucat celebra găină în separarea lor.

Mihai Albu, destăinuiri despre divorțul de Iulia Albu

Invitat la emisiunea În Oglindă, prezentată de Mihai Ghiță, Mihai Albu a spus că devenise tot mai deranjat de aparițiile publice ale Iuliei Albu, inclusiv de prezența acelei găini, notează PlayTech.

Întrebat dacă până în momentul divorțului a simțit că această ambiție a ei de a se face remarcată era mai mare decât țelul lor comun, Mihai Albu a răspuns: „Da, clar, de asta am și divorțat. Ăla a fost motivul divorțului din punctul meu de vedere. Motivul pentru care ne-am separat a fost că avea o găină, a venit cu o găină acasă, un an am stat cu ea. Mă rog, atitudinea, ieșitul în evidență, așa a fost, nu neapărat a fost o a treia persoană, certuri, pur și simplu. Mă jenau aparițiile”.

Un alt episod tensionat a fost apariția la o gală a Premiilor Gopo.

„Eu am fost invitat la acea gală, pentru că am creat încălțămintea pentru 24 de actrițe, unele au și câștigat premiul, nu ea a fost invitată și ea… da, m-a deranjat, aveam foarte mulți prieteni, colegi actori care mi-au reproșat apariția ei, a fost stânjenitor pentru mine să dau explicații pentru ținuta și apariția ei, eu aș fi văzut să fim la același nivel, să ne prezentăm pe un picior de egalitate, nu așa, în sfârșit, m-a deranjat. I-am spus atunci că m-a deranjat și nu a contat pentru ea.

Sunt momente pe care le-am trăit și le-am perceput eu într-un fel, pe mine acele evenimente în care recunosc că mi-a fost jenă de prieteni, de profesori, de rudele mele, la care luni de zile a trebuit să dau explicații, după o apariție de genul, neștiind ce să spun. ”Ce s-a întâmplat cu nevasta ta, de ce umblă cu o găină?””, a mai afirmat Mihai Albu, potrivit Playech.

Mihai Albu spune că nu și-a găsit nicio vină în destrămarea căsniciei cu Iulia Albu

Însă designerul nu regretă mariajul cu Iulia Albu deoarece din el a rezultat fiica lor, pe care o iubește enorm.

Acum, Mihai Albu are o relație de care se declară „încântat”: „Nu am schimbat reguli, nu mă simt vinovat în niciun fel în fostele mele relații, dar cea în care am fost și căsătorit nu mi-am cam găsit nicio parte de vină, eu nu am ce schimba. Persoana de lângă mine trebuie să îmi împărtășească valorile și să fie armonie”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:23 - Unul dintre membrii trupei ABBA s-a recăsătorit la aproape 80 de ani. Cine este femeia pe care a ales-o să îi stea alături
23:06 - Rafa Nadal își pregătește revenirea pe teren. Turneul la care a fost înscris
23:00 - Ministerul Afacerilor Externe a reamintit avertismentul de călătorie pentru Liban: „Evitați orice călătorie”
22:44 - Sute de lovituri israeliene în Liban într-o singură zi. Benjamin Netanyahu, către poporul libanez: Războiul Israelului nu este cu voi, ci cu Hezbollah. De prea multă vreme vă folosește drept scuturi umane
22:35 - Trei bărbați din Prahova au intrat în curtea unui vecin și l-au luat la bătaie. Polițiștii au intervenit în scandal
22:35 - Românii, pe primele locuri în topul mondial al sedentarismului. Care sunt motivele pentru care nu facem mai mult sport
22:23 - Diana Stoica: Klaus Iohannis nu adună voturi nici pentru o asociație de proprietari în momentul de față. Un om ca el își dorește tot (VIDEO)
22:03 - De unde a luat naștere expresia „afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”? Această vorbă pune în dificultate mulți români
21:59 - Iulian Paraschiv, despre eventuala candidatură a lui Iohannis la parlamentare: Legile în România și în alte state cu sisteme democratice nu pot fi făcute în favoarea sau în defavoarea unei singure persoane (VIDEO)
21:47 - Lucian Lungoci (PSD): Refuzat la export, Klaus Iohannis îi obligă pe cei de la PNL să-i găsească un serviciu în România. Are o pensie frumoasă, iar acum îi trebuie și un serviciu (VIDEO)