Dezvăluirile uluitoare ale unui fost manager de hotel / De ce să nu folosești niciodată produsele gratuite de la cazare

Dezvăluirile uluitoare ale unui fost manager de hotel / De ce să nu folosești niciodată produsele gratuite de la cazare
Sursa foto: Freepik.com

În ultima perioadă, tot mai multe persoane publică pe TikTok diverse păreri despre cazări, litoralul românesc și despre vacanțe în general. Nu de mult, un fost manager de hotel a menționat câteva motive pentru care nu ar trebui să folosim produsele găsite în băile hotelurilor.

Motivele pentru care un manager de hotel nu folosește produsele gratuite de la cazare

Melissa Hanks, un fost manager de hotel, a menționat că, deși este o iubitoare de cafea, ea niciodată nu și-a preparat băutura la filtrul de la muncă, pentru că unele persoane își pot face și alte băuturi.

„Ca fost manager de hotel și pasionat băutor de cafea, nu voi folosi niciodată aparatul de cafea într-o cameră de hotel”, a spus ea.

În ceea ce privește produsele oferite gratuit la cazare, Melissa spune că ar fi bine să nu le folosim, pentru că dacă hotelul respectiv folosește sticle reutilizabile nu avem de unde să știm dacă angajații pun ce ar trebui să fie, de fapt, în ele.

Câteva motive pentru care să nu folosești produsele oferite de hoteluri

  • Ar fi bine să nu folosim produsele respective pentru că putem face risipă. De obicei, hotelurile care procedează corect, după ce părăsim locul de cazare, aruncă recipientele, chiar dacă nu sunt folosite în totalitate. Același lucru se întâmplă și dacă primim periuță de dinți, pieptăn sau alte obiecte necesare pentru igiena personală.
  • Nu ar trebui să folosim uscătorul de păr, pentru că, pe lângă faptul că nu are puterea necesară de uscare, acesta nu este curățat aproape niciodată.
  • Unele produse oferite de hoteluri pot conține substanțe novice, iar dacă aveți o piele mai sensibilă vă pot crea probleme serioase. De asemenea, unele produse pot să fie expirate.
Urmăriți B1TV.ro și pe
`