Fiul lui Donald Trump l-a atacat pe fiul lui Joe Biden: „Trăim într-o republică bananieră!”

Fiul lui Donald Trump l-a atacat pe fiul lui Joe Biden: Trăim într-o republică bananieră!
Donald Trump Jr. a atacat punerea sub acuzare a tatălui său pentru revolta din 6 ianuarie 2021 de la Capitoliu, sursă foto: captură YT

Furibund, Donald Trump Jr. susține că tatăl său a fost pus sub acuzare acum pentru că ar conduce în sondajele legate de alegerile prezidențiale din SUA și pentru a distrage atenția de la afacerile dubioase ale lui Hunter Biden.

Fiul lui Donald Trump crede că acuzarea tatălui său are legătură cu faptul că ar conduce în topul preferințelor americanilor pentru funcția de președinte

Donald Trump Jr. a atacat punerea sub acuzare a tatălui său pentru revolta din 6 ianuarie 2021 de la Capitoliu, susținând că momentul ales pentru acest dosar penal echivalează cu amestecul direct în rezultatul alegerilor. arată DailyMail.

Donald Trump a fost pus sub acuzare marți pentru că ar fi încercat să anuleze rezultatele alegerilor din 2020.

‘Pentru că este în frunte în sondaje’, i-a spus Trump Jr. prezentatorului Rob Schmitt. ‘Pentru că le este teamă că va deveni președinte și că va desființa partidul unic, că va desființa statul profund. Nu mai cred în acest nivel de coincidență’.

Trump Jr. a continuat subliniind că fiecare dintre cele trei acuzări ale lui Donald Trump au avut loc în imediata apropiere a unor dezvăluiri dăunătoare referitoare la fiul președintelui Biden, Hunter, declarând: ‘Trăim într-o republică bananieră!’.

Și republicanii s-au înfuriat împotriva DOJ pentru că l-a acuzat pe Trump la doar 24 de ore după mărturia bombă a lui Devon Archer despre afacerile externe ale familiei Biden.

‘Cu mai puțin de 24 de ore în urmă, Congresul a ascultat mărturia partenerului de afaceri de afaceri al lui Hunter Biden cum că Joe Biden a asistat de peste 20 de ori la discuțiile de afaceri ale lui Hunter’, a declarat președintele Conferinței republicane, Elise Stefanik.

‘Falsa punere sub acuzare de astăzi a lui Donald Trump este încă o încercare disperată de a distrage atenția de la dovezile tot mai numeroase privind implicarea directă a lui Joe Biden în schema ilegală de trafic de influență a familiei sale’.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`