Ce a pățit o turistă după ce a rezervat o cameră de hotel în Costinești: „Am rugat-o să îmi dea share location”

Ce a pățit o turistă după ce a rezervat o cameră de hotel în Costinești: „Am rugat-o să îmi dea share location”
Foto: Captură video

În plin sezon estival, românii încă mai au parte de experiențe neplăcute pe litoralul românesc. Mulți dintre turiști preferă să își petreacă câteva zile la malul mării din România, pentru a nu străbate foarte mult drum în Bulgaria sau în Grecia. Ana, o turistă care voia să meargă în Costinești, a avut parte de o experiență neplăcută în ceea ce privește cazarea și era să fie înșelată chiar după ce și-a rezervat camera de hotel.

Pățania Anei, o turistă care voia să meargă în Costinești

Ana a vrut să petreacă câteva zile la malul mării, în stațiunea Costinești. Fără să se gândească că ar putea fi înșelată, tânăra și-a căutat imediat un loc de cazare. Acesta a vorbit cu un presupus patron care i-ar fi cerut jumătate din banii pe cazare drept avans.

Fiind foarte suspectă cerința pe care o avea acel „patron”, Ana a început să își dea seama că lucrurile nu sunt tocmai potrivite. Ba mai mult, acel așa-zis patron i-a cerut tinerei să îi trimită banii printr-o altă modalitate, nu prin transfer bancar. Tânăra a avut parte de un moment de șoc atunci când a căutat locația respectivă pe Internet și a observat că fotografiile respective erau furate de pe alte site-uri.

„Mi s-a cerut un avans de jumătate din totalul sumei de cazare, pe care dorea să-l transfer printr-un cont bancar. A doua zi eu am revenit, iar domnişoara respectivă îmi spune să-i transfer banii prin altă modalitate.

Am zis să cercetez un pic totuşi cazarea, având în vedere că era doar pe BEEP şi pe ceva site-uri din alte ţări. După poze am văzut că mai era o altă cazare cu aceleași poze. Am rugat-o să-mi dea share location şi mi-a spus că «nu sunt la cazare»”, a spus Ana, conform cancan.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`