Luna august nu aduce scumpiri pe litoralul românesc / Prețurile nu vor crește în ultima lună de vară

Luna august nu aduce scumpiri pe litoralul românesc / Prețurile nu vor crește în ultima lună de vară
Foto simbol: Pixabay

În pofida faptului că prețurile au crescut de-a lungul acestui sezon estival, anul acesta agențiile de turism nu vor majora tarifele odată cu începutul lunii august, ultima lună de vară.

Anii trecuți, debutul lunii august aducea prețuri mai mari în ceea ce privește cazarea, însă în 2023 hotelierii nu intenționează să modifice prețurile.

Luna august nu aduce scumpiri pe litoralul românesc

În cursul săptămânii, gradul de ocupare în stațiunile de la malul mării nu depășește 70%, iar în weekend se ajunge cu greu la 90%. În timpul săptămânii, în stațiunea Mamaia plajele sunt pustii.

Hotelierii nu vor crește prețurile în luna august, pentru că sezonul estival din acest an a fost foarte slab în comparație cu anii trecuți.

În perioada următoare, prețurile în stațiunea Mamaia pentru o cameră dublă la un hotel de două stele va costa 196 de lei pe noapte, la trei stele 327 de lei pe noapte, iar la patru stele 414 lei pe noapte cu mic dejun inclus, potrivit antena3.ro.

În Eforie Nord, o cameră dublă la un hotel de trei stele va costa 204 lei, iar o cameră dublă cu mic dejun și prânz incluse în preț la un hotel de patru stele va costa 835 lei.

În Neptun-Olimp, prețul pentru o cameră dublă la un hotel de trei stele pornește de la 230 lei, iar la un hotel de patru stele, o cameră dublă cu mic dejun inclus va costa 572 lei.

O cameră dublă la un hotel de trei stele în Costinești va costa 270 de lei pe noapte, iar aceeași cameră la un hotel de patru stele va costa 436 lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`