Anamaria Prodan, o mamă tare mândră de fiica ei! Sarah Dumitrescu face parte din echipa națională de baschet (FOTO)

Anamaria Prodan, o mamă tare mândră de fiica ei! Sarah Dumitrescu face parte din echipa națională de baschet (FOTO)
Sarah Dumitrescu - Sursa foto - Instagram - @anamariaprodanreghecampf

Anamaria Prodan are toate motivele din lume să fie o mamă tare mândră, pentru că fii ca ei, Sarah Dumitrescu, aduce continuu fericire și bucurie în familia lor. Fiica impresarei a prezentat România la echipa națională de baschet.

Fiind o fire destul de activă pe Internet, Anamaria Prodan nu s-a putut abține și a transmis un mesaj plin de emoție pe rețelele sociale.

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, în echipa națională de baschet

Impresara se declară a fi o mamă mândră datorită realizărilor fiicei ei. Sarah Dumitrescu promite că va fi un nume important în baschetul românesc și că va aduce multe onoruri României.

„Mamă mândră! Când reprezinți țara… când faci parte din echipa națională de baschet a țării tale înseamnă că nu ai trăit degeaba! Felicitări, îngerul meu, că duci cu mândrie și respect numele familiei noastre mai departe peste veacuri! Te iubesc fără mărginele”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Sarah Dumitrescu are de fiecare dată o înfățișare remarcabilă pe teren, dar cum niciodată succesul nu vine fără perioade mai dificile în viață, fiica impresarei nu a scăpat în trecut. Fiica Anamariei Prodan a avut nevoie de ajutorul medicilor, după ce s-a accidentat pe terenul de baschet.

„Juca perfect. Intrase perfect în meci. Ne bucuram la fiecare coș pe care îl dădea. În momentul ăla am simțit așa că ceva s-a rupt din mine. O parte din mine a știut că s-a întâmplat ceva foarte rău. În secunda în care a, văzut-o că nu se ridică și țipa atât de tare, a fost cumplit”, a povestit Anamaria Prodan acum mult timp, potrivit spynews.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`