Cât a ajuns să coste un sejur all inclusive de cinci nopți pe litoralul românesc / Unde sunt cele mai mari prețuri

Cât a ajuns să coste un sejur all inclusive de cinci nopți pe litoralul românesc / Unde sunt cele mai mari prețuri
Foto: Captură video

Vacanțele pe litoralul românesc au ajuns să fie un lux pentru multe persoane. Deși prețurile au crescut semnificativ în comparație cu anii trecuți, românii renunță să se mai gândească la bani atunci când vine vorba despre confortul propriu.

Chiar dacă există multe oferte variate în stațiunile de pe litoral, prețurile nu sunt pentru toată lumea, pentru că un hotel all inclusive a ajuns să coste destul de mult.

Care este prețul unui sejur all inclusive de cinci nopți la mare

Prețurile în cea mai mică stațiune de la malul mării, Cap Aurora, pornesc de la 600 de lei pentru o singură noapte la un hotel de trei stele și pot ajunge până la 840 de lei pentru o cameră dublă.

„Oferta noastră include mic dejun, prânz, acces la piscină, iar acum avem şi un pachet cu două şezlonguri pe toată perioada sezonului”, a spus Livia Cebanaș, manager hotel.

„Avem un resort cumva imens, doua corpuri de hotel. Avem 49 de viluţe, două restaurante, cinci parcari, avem plaja privată cu bar all inclusive, cu sezlonguri, umbrele, tot ce e nevoie”, spune Alin Vilău, manager resort, potrivit Gândul.ro.

Un sejur de cinci nopți all inclusive pentru doi adulți costă în jur de 6.500 de lei.

Nordul litoralului românesc este ceva mai scump, prețurile pentru 7 nopți all inclusiv în Năvodari fiind și de 10.000 de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:49 - Robert Sighiartău (PNL): „Povestea asta cu dăm premierul la alt partid, ca să arătăm că împărțim puterea, este o formă de manipulare tocmai ca să nu trezească aceeași frică și teamă pe care poporul, pe bună dreptate, o are față de PSD” (VIDEO)
20:47 - Sighiartău (PNL): „PSD se pregătește deja de planul de rezervă, acela de a guverna cu AUR. Sigur, o altă formulă de AUR – încearcă prin Târziu, prin alți lideri să guverneze după alegeri cu acest partid” (VIDEO)
20:26 - Germania a înregistrat primul caz de variola maimuței. Varianta virusului este mai periculoasă
20:21 - Un român a rămas fără mașină și fără o geantă plină de bani, după ce polițiștii au descoperit ce ascundea
20:14 - Vlad Nistor, despre acuzațiile PNL la adresa PSD: Asta ar fi, cred eu, cel mai înfiorător lucru care i s-ar putea întâmpla poporului român (VIDEO)
19:58 - Pensionarii care au primit bani mai mulți din greșeală nu trebuie să îi returneze
19:51 - Nicușor Dan: „Nimeni nu verifică activitatea de urbanism a primăriilor de sector, instituțiile de control nu funcționează” / Despre acuzația că nu vrea să mai dea autorizații de construire: „E propaganda speculatorilor imobiliari” (VIDEO)
19:47 - Populația Ucrainei a scăzut alarmant de la începutul invaziei ruse. Numărul ucrainienilor care au intrat ilegal în România
19:29 - Gorj: Școală și grădiniță modernizate cu 1 milion de euro, ținute închise. Care este explicația primarului
19:28 - Există sau nu o înțelegere între PSD și AUR? Laurențiu Gîdei: Cred că lucrurile au mers prea departe. Cei doi care au lansat astfel de supoziții sunt niște amatori ai politicii, niște iresponsabili (VIDEO)