Acuzație șocantă: O femeie, reținută pentru agresiune sexuală asupra fiicei sale de 3 ani și jumătate

Acuzație șocantă: O femeie, reținută pentru agresiune sexuală asupra fiicei sale de 3 ani și jumătate
Sursa Foto: Freepik

O femeie de 34 de ani din București a fost reținută de către polițiști fiind acuzată că și-ar fi agresat sexual fiica în vârstă de 3 ani și jumătate. Potrivit anchetatorilor, faptele ar fi avut loc în data de 9 noiembrie 2022, într-o locuință din sectorul 4. Ea ar fi examinat în mod repetat zonele intime ale copilului și ar fi constrâns-o pe copilă să o atingă. Femeia a fost reținută inițial pentru 24 de ore, iar ulterior a primit control judiciar pentru 60 de zile. Poliția Capitalei continuă ancheta în acest caz.

„În fapt, la data de 9 noiembrie 2022, în timp ce se afla în locuința sa din Sectorul 4, a determinat-o pe fiica sa minoră, în vârstă de aproximativ 3 ani si jumătate, pe care o avea în grijă, prin constrângere, raportat la lipsa unui consimțământ valabil exprimat și profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a-și exprima voința, în raport de vârsta fragedă a acesteia pentru a înțelege ce se întâmplă, să examineze vizual, îndeaproape, zonele intime ale femeii în cauză, precum si să o atingă pe aceasta, în aceste zone, în mod repetat, cu mâna”, transmite Poliția Capitalei.

Potrivit stiripesurse.ro, ar fi vorba despre Maria Duduianu, actuala iubită a fiului lui Sile Cămătaru, Mario Balint. Aceasta se află in proces de divorț cu Laurențiu Duduianu, unul dintre interlopii cunoscuți din Capitală, care este si tatăl fetiței.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`