Ucrainenii ripostează: Atac aerian cu racheta asupra unui oraș rusesc. Mai multe persoane rănite într-o cafenea

Ucrainenii ripostează: Atac aerian cu racheta asupra unui oraș rusesc. Mai multe persoane rănite într-o cafenea
Sursa foto: Hepta

Ucrainenii se răzbună! Atac aerian cu rachetă asupra orașului rus Taganrog. Explozia puternică a zguduit centrul orașului, vineri, 28 iulie 2023. Momentul exploziei a fost surprins într-o înregistrare video care a circulat rapid pe rețelele sociale. Înregistrările au atras atenția opiniei publice, stârnind îngrijorare și speculații privind cauzele și consecințele acestui incident.

Afirmații contradictorii și impact devastator

Imaginile filmate de o cameră de bord și publicate pe Twitter de corespondentul militar al ziarului ucrainean „Komsomolskaya Pravda”, Alexander Kots, arată momentul în care o rachetă lovește o clădire din Taganrog. Cu toate acestea, Ministerul rus al Apărării a declarat că explozia a fost cauzată de resturile unei rachete ucrainene de tip S-200, care ar fi fost interceptată și doborâtă de sistemele de apărare aeriană ale Rusiei.

Atacul s-a soldat cu cel puțin 15 victime

Impactul devastator al atacului a dus la rănirea a cel puțin 15 persoane, în zona unei cafenele din centrul orașului. Această tragedie a generat tensiuni suplimentare în regiune, iar autoritățile ruse au început investigațiile pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele acestui eveniment.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`