Cristina Șișcanu, uluită de nota de plată pentru o masă de trei persoane în Austria: „Eu zic că e ca în Italia”

Cristina Șișcanu, uluită de nota de plată pentru o masă de trei persoane în Austria: „Eu zic că e ca în Italia”
Foto: Instagram

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai cunoscute personalități din showbiz-ul românesc. Frumoasa brunetă trăiește o poveste de dragoste alături de Mădălin Ionescu, cu care a întemeiat o frumoasă familie și au împreună o fetiță numită Petra.

Cât a plătit Cristina Șișcanu pentru o masă de trei persoane, în Austria

Recent, familia lui Mădălin Ionescu, Cristina împreună cu soțul și fiica lor, au plecat într-o minunată vacanță în Austria. Deoarece mulți oameni au întrebat-o pe Cristina dacă există diferențe de prețuri între Austria și Italia, destinația lor anterioară, ea a decis să împărtășească cu generozitate suma pe care au cheltuit-o pentru un prânz în trei persoane.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Cristina Șișcanu a hotărât să împărtășească cu internauții experiența lor culinară, prezentându-le comanda aleasă și, firește, nota de plată. Soția lui Mădălin Ionescu a dezvăluit că fiica lor a optat pentru un șnițel de porc cu garnitură de cartofi prăjiți, ea însăși a ales să se răsfețe cu o supă cremă de roșii, în timp ce soțul ei a comandat un tartar. Pe lângă preparatele savuroase, au adăugat și deserturi și băuturi răcoritoare. Astfel, pentru prânzul lor în trei, Cristina Șișcanu a scos din buzunar 68,20 euro. Nu a ezitat să menționeze că prețurile sunt relativ asemănătoare cu cele din Italia, unde au obișnuit să se bucure de astfel de momente culinare, scrie Wowbiz.

Comparatie la prețurile la masă între Italia și Austria

„Suntem la masă, a venit timpul să mâncăm. Petra și-a comandat șnițel de porc și cartofi prăjiți. Eu mi-am luat o supă cremă de roșii, tata și-a luat un beef tartar, ne-am luat și salată și câte o apă plată.

O să vedem nota la final și facem o comparație, că mă întrebase cineva dacă e mai scumpă Italia sau Austria, Petra și-a mai luat o ciocolată caldă, acum luăm și ceva desert. Am luat un ștrudel cu mere și sos de vanilie, astfel că am plătit în total 68,20 euro pe masă. Eu zic că e ca în Italia, în Italia mai luăm Prosecco la masă, aici am luat desert, dar e cam pe acolo”, a spus Cristina Șișcanu, pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`