„Fostul soț perfect” Elon Musk a surprins întreaga lume după ce a reacționat normal și a felicitat-o pe cea care i-a fost soție, Talulah Riley, pentru logodna cu Thomas Brodie-Sangster

Fostul soț perfect Elon Musk a surprins întreaga lume după ce a reacționat normal și a felicitat-o pe cea care i-a fost soție, Talulah Riley, pentru logodna cu Thomas Brodie-Sangster

Elon Musk a felicitat-o pe fosta sa soție, Talulah Riley, care i-a fost soție de două ori, după ce aceasta a anunțat că s-a logodit cu Thomas Brodie-Sangster.

CEO-ul Tesla a fost căsătorit și a divorțat de două ori cu vedeta din „Westworld” între 2010 și 2016

Actorii au anunțat că se căsătoresc în postări separate pe rețelele de socializare, după doi ani de relații.
Brodie-Sangster, care a jucat în Love Actually când avea 13 ani, a făcut o referire la film în postarea sa de pe Instagram.

Între timp, Riley a împărtășit vestea fericită pe contul ei de Twitter cu o fotografie în care ea și Brodie-Sangster se îmbrățișează. Ea a scris: „Foarte fericită să vă împărtășesc faptul că, după doi ani de relații, Thomas Brodie-Sangster și cu mine ne-am logodit!”.

Musk, care a fost căsătorit și apoi a divorțat de Riley de două ori, mai întâi între 2010 și 2012, iar apoi între 2013 și 2016, și-a felicitat fosta soție pe platforma de socializare.

El a răspuns la anunțul ei, scriind pe Twitter: „Felicitări!” De asemenea, a adăugat un emoji cu o inimă roșie.

Presa de divertisment din întreaga lume a fost uimită și aproape dezamăgită că excentricul miliardar a reușit de data aceasta să reacționeze atât de firesc.

Vedeta din Westworld a explicat de ce s-au căsătorit de două ori într-un interviu acordat anul trecut publicației The Independent și a spus că, deși „părea ciudat”, „logica avea sens la momentul respectiv”.

„Presupun că motivul pentru care ne-am recăsătorit a fost doar pentru că mi s-a părut o prostie să fim împreună necăsătoriți după ce fuseseră căsătoriți. Știți, este ca un obicei”, a spus ea.
„Este un prieten grozav. Are grijă de mine.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`