Inna, mărturisire surprinzătoare. Artista e pasionată de un nou domeniu: „Mi-ar plăcea să mă implic…”

Inna, mărturisire surprinzătoare. Artista e pasionată de un nou domeniu: „Mi-ar plăcea să mă implic...”
Sursa foto: Facebook

Inna este una dintre cele mai iubite și căutate artiste din România, cu concerte atât în țară, cât și în străinătate. A făcut furori la Neversea și a impresionat publicul din Turcia cu talentul și carisma ei. Ea a reușit să dărâme bariere profesionale și să inspire generații întregi prin muzica sa unică.

Inna este o pasionată iubește căldura și vara

„Scriu de pe drum spre Seoul după câteva zile în Turcia unde am avut concerte. Sunt mereu în mișcare, dintr-o țară în alta și temperaturile sunt diferite. Însă am grijă de orele la care stau afară, mă hidratez. Eu spun despre mine că sunt ”forever summergirl”, sunt născută la mare, deci iubesc căldura și vara. În același timp, și iarna îmi place să mă dau cu placa, cu schiurile. Dar tolerez mai greu frigul”, a declarat ea pentru Click, atunci când a fost întrebată fiind dacă preferă vara sau iarna.

Artista ar dori să experimenteze actoria

Inna a recunoscut că ar fi curioasă să experimenteze postura de actriță și să vadă cum se simte în acest rol.

„Nu m-am gândit să devin actriță, adică nu a fost un obiectiv, dar mi-ar plăcea să mă implic într-un film cu un scenariu care să mi se potrivească și cu un personaj atipic. Pe lângă partea de film, îmi place să dublez vocile personajelor din desene animate. Voi mai lansa multă muzică, bineînțeles. Chiar pe 28 iulie se lansează colaborarea mea cu Tujamo și Azteck pentru piesa ”Freek”. Urmează și alte piese, dar și un album. Pe plan personal, îmi doresc să mă bucur de viață în continuare călătorind prin toată lumea alături de iubitul meu, bineînțeles”, a mărturisit cântăreața.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`