Un șofer din Neamț și-a testat Lamborghini-ul conducând cu o viteză amețitoare. Ce sancțiuni i-au aplicat polițiștii

Un șofer din Neamț și-a testat Lamborghini-ul conducând cu o viteză amețitoare. Ce sancțiuni i-au aplicat polițiștii
Foto: Pixabey

Șoferul a rămas fără permis pentru o perioadă îndelungată și a primit o amendă semnificativă după ce a fost înregistrat de radar circulând cu o viteză extrem de mare pe DN2-E85.

Un șofer din Neamț și-a testat Lamborghini-ul cu 216 km/h

Pe 26 iulie, în jurul orei 19:00, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Bacău a identificat, pe DN2-E 85, în afara localității Sascut, un șofer din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză de 216 km/h.

„Bărbatul a fost sancționat contravențional de polițiști cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

În fiecare zi, polițiștii rutieri din județul Bacău rămân vigilenți și acționează pe drumurile publice pentru a asigura siguranța traficului rutier.

Un alt bărbat a fost prins conducând cu 204 km/h pe A7

În data de 22 iulie, polițiștii din cadrul IPJ Bacău au depistat un bărbat în vârstă de 47 de ani conducând pe autostrada A7 cu o viteză de 204 km/h. Ca urmare a acestui exces de viteză, permisul său de conducere a fost reținut pentru o perioadă de 120 de zile. Informația a fost furnizată de către purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, scrie Adevarul.

„Un echipaj de poliţie din cadrul Serviciului Rutier Bacău a depistat, pe DN 2-E 85, în afara localităţii Dumbrava, un conducător auto de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe autostrada A7 cu viteza de 204 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional de poliţişti cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie”, a transmis Cătălina Păduraru.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`