PSD: Decebal Făgădău, candidatul partidului pentru Primăria Constanța

PSD: Decebal Făgădău, candidatul partidului pentru Primăria Constanța
Foto: evz.ro

Secretarul executiv al PSD Constanța, Cristinel Dragomir a afirmat că Decebal Făgădău, primarul interimar al Constanței va fi candidatul partidului pentru funcția de primar al Municipiului, însă acesta a refuzat să discute despre acest subiect, scrie Mediafax.

“La noi nu vor fi schimbări majore. Noi am stabilit ce era important. Candidatul la Primăria municipiului Constanţa este Decebal Făgădău”, a declarat Cristinel Dragomir, marţi, într-o conferinţă de presă.

Decebal Făgădău  a refuzat să discute despre acest subeict, el afirmând că va da declarații pe această temă din luna ianuarie.

„Vom discuta acest subiect începând cu luna ianuarie. V-am promis că până la sfârşitul anului să mă asigur că în nişte condiţii puţin mai şubrede pot să administrez oraşul fără a periclita domenii esenţiale cum ar fi încălzirea, transportul, planificarea deszăpezirii”, a spus Decebal Făgădău luni, într-o conferinţă de presă.

Secretarul PSD Constanța a spus că o parte dintre consilierii județeni nu mai vor să beneficieze de un nou mandat, dar că cei care vor să mai continue se vor regăsi pe liste. Dragomir a mai spus că PSD va merge pe liste proprii la alegerile locale de anul viitor.

 

 

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`