Cât a ajuns să coste o bere pe plaja din Neptun / Mulți turiști renunță la vacanță din cauza costurilor

Cât a ajuns să coste o bere pe plaja din Neptun / Mulți turiști renunță la vacanță din cauza costurilor
Sursa foto: Shutterstock

O bere pe plaja din Neptun a ajuns să-i coste pe turiști mai mult de cât ar fi dispuși să scoată din buzunar pentru o băutură rece. Nu mulți își mai permit o vacanță completă în această stațiune. Prețurile pentru o noapte de cazare sunt și ele uriașe, relatează Fanatik.ro.

Cât costă o bere pe plaja din Neptun

Turiștii care aleg să-și petreacă sejurul în România în această perioadă sunt nevoiți să scoată din buzunare sume imense, fiind vârf de sezon.

Una dintre stațiunile preferate ale românilor este Neptun, aici unde nu doar cazările costă mult, ci și serviciile de la malul mării.

Cei care vor să consume diverse băuturi la beach bar pot ajunge să scoată din buzunare chiar și 100 de lei. O  bere costă în jur de 15 lei pe o plajă din Neptun, iar un pahar de Pina Colada are prețul de 30 de lei, notează Cancan.ro.

Cazarea la Neptun

Prețurile diferă în funcție de unitățile de cazare, precum și de condițiile cerute de către turiști. Cei care au de gând să meargă la mare în perioada următoare trebuie să țină cont de faptul că ajung să plătească câteva mii de lei chiar și pentru câteva nopți de cazare.

Prețul plătit de un turist pentru o noapte într-o unitate de cazare pornește de la 480 de lei. În vârf de sezon, prețurile sunt mai mari cu 10%.

Un apartament cu o bucătărie mică, dar complet utilată, costă 870 de lei pe noapte. Suma totală pentru trei nopți, într-un astfel de apartament, este de 2.610 lei.

O familie cu un copil a dezvăluit că, pentru un sejur de șapte nopți pe litoralul românesc, prețul pentru cazare a fost de aproximativ 4.000 de lei, mai precizează sursa citată.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
07:18 - Un tânăr a intrat cu un cuțit într-o primărie din Argeș. A devenit violent
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)