Ștefan Bănică Jr. are un băiat eminent. Ce notă a luat Radu la examenul de licență: „Pentru mine nu a contat”

Ștefan Bănică Jr. are un băiat eminent. Ce notă a luat Radu la examenul de licență: „Pentru mine nu a contat”

Radu Ștefan Bănică, fiul cunoscutului actor Ștefan Bănică Jr., a încheiat cu succes studiile la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București. După absolvire, tânărul și-a exprimat deschis satisfacția față de rezultatul examenului de licență și și-a dezvăluit planurile de viitor.

Ce notă a luat fiul lui Ștefan Bănică Jr. la examenul de licență

La vârsta de doar 21 de ani, fiul lui Ștefan Bănică Jr. cu Camelia Constantinescu, pare să aibă un viitor strălucit în față. El și-a conturat deja drumul în lumea artistică, demonstrându-se a fi un actor și cântăreț talentat, dar și un antreprenor de succes. Chiar dacă poate fi considerat norocos că face parte dintr-o familie cu o moștenire artistică impresionantă, tânărul a reușit să se impună prin forțele proprii.

După finalizarea studiilor de licență la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC), Radu Ștefan Bănică are în plan să urmeze și un masterat, tot în cadrul aceleiași prestigioase universități. Până la admitere, el se bucură de rezultatul muncii depuse în anii de facultate. Nota obținută la examenul de licență este una de care, într-adevăr, poate să fie extrem de mândru.

Fiul cunoscutului cântăreț a absolvit cu media de licență 9,20. El spune însă că nu nota în sine este cea care contează, ci cunoștințele acumulate.

„Am învățat și mă bucur că am terminat facultatea pe o notă pozitivă, adică 9,20, dar pentru mine nu a contat nota, cât a contat cu ce am rămas. Și acum mă pregătesc pentru masterat în Actorie. Sunt 10 locuri pe țară, deci concurența e mare. Admiterea e în septembrie și sunt mai multe probe: monolog, moment artistic, cred că este și ceva de scris, încă nu știu, nu s-au afișat”, a declarat Radu Ștefan pentru playtech.ro.

Va lansa prima sa piesă pe 26 iulie

Talentul artistic curge prin genele familiei Bănică, iar Ștefan Bănică Jr. a fost întotdeauna un susținător al fiului său în alegerea sa de a se dedica artei. Cu toate acestea, tânărul a descoperit că talentul său depășește limitele actoriei, pe care tatăl său o încurajează, și acum este hotărât să-și împărtășească darul cu lumea, lansând în sfârșit prima sa melodie.

Pe data de 26 iulie, va fi lansată piesa intitulată „Tu”, conform anunțului făcut de Radu Ștefan Bănică în emisiunea lui Cătălin Măruță. Această nouă piesă va fi însoțită de un videoclip care a fost deja filmat. Pentru tânărul artist, cea mai importantă părere pe care a așteptat-o cu nerăbdare a fost cea a tatălui său.

„A trecut de filtrul tatălui! Da! I-a plăcut! E prima mea piesă asumată ca artist! (…) O lansez pe 26 iulie și se numește Tu. Am compus-o eu cu niște oameni supertalentați, Andrei Bănuță, Sârbu Damiana și Andi Horjea. Am filmat și videoclip. Este un pic de dragoste, dar nu are cum să nu te scoată la dans. Ăsta a fost tot conceputul piesei, să fie ritm!”, a spus el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:26 - Serviciul de Ambulanță Vaslui va plăti daune morale. A hărțuit psihologic un medic
23:11 - Ludovic Orban, după ce Nicușor Dan a semnat pentru candidatura sa la prezidențiale: „Spre deosebire de alții, eu nu vreau să manipulez opinia publică. Nicușor Dan va decide cu cine votează și dacă va comunica public” (FOTO)
22:59 - Secretul siluetei Innei. Alimentul la care a renunșat artista
22:54 - Plafonarea prețurilor la energie ar putea continua și după martie 2025. Negocierile între Guvern și Comisia Europeană continuă
22:37 - Furie în SUA după ce Trump a râs pe seama a 109 militari americani răniți într-un atac iranian: „Ce, i-a durut capul?” (VIDEO)
22:32 - Țara care le oferă oamenilor 15.000 de euro dacă locuiesc se mută în ea. Care sunt condițiile
22:05 - Reacția unui influencer din Serbia, după ce a gustat faimoșii mici de la Obor: „Asta e cu adevărat o experiență românească…”
21:55 - Tinerii pleacă tot mai târziu din casa părinților. Care este motivul
21:46 - Simona Spătaru (USR), despre Nicolae Ciucă: E un candidat care nu pare a fi niciodată implicat. O să asigure același fel de mandat pe care l-a exercitat și Iohannis, destul de șters, lipsit de viziune, de ideile proprii (VIDEO)
21:32 - Cristina Trăilă: Cred că Nicolae Ciucă este președintele de care are nevoie România. Peste 1,6 milioane de semnături strânse pentru susținerea candidaturii sale reprezintă un semnal clar în acest sens (VIDEO)