O fetiță de 8 ani din SUA a fost despăgubită cu 800.000 de dolari de McDonald’s. Ea s-a ars pe picior cu un Chicken McNugget

O fetiță de 8 ani din SUA a fost despăgubită cu 800.000 de dolari de McDonald's. Ea s-a ars pe picior cu un Chicken McNugget

O fetiță de opt ani din Florida a primit daune de 800.000 de dolari, după ce a suferit arsuri, când un Chicken McNugget de la McDonald’s i-a căzut din greșeală pe picior.

Fata deschidea Happy Meal și i-a căzut mâncarea pe picior

În 2019, Olivia Caraballo a suferit o arsură destul de serioasă la picior, după ce un McNugget i-a căzut accidental pe picior, când își deshichdea Happy Meal în mașină la un drive-thru McDonald’s din Tamarac, transmite observatornews.

Familia ei a cerut daune de 15 milioane de dolari. În luna mai, un juriu a considerat McDonald’s și franciza sa răspunzătoare de accident și prejudiciu. Un alt juriu din comitatul Broward din Florida, a deliberat pentru mai puțin de două ore, miercuri, înainte de a da verdictul referitor la daunele pe care trebuie să le primească fata. Astfel că, Olivia a primit despăgubiri de 800.000 de dolari din partea McDonald’s și a proprietarului de franciză Upchurch Foods pentru accidentul suferit.

Fetei i- a rămas cicatricea de la arsură

Mama fetei a spus că fiica ei are acum o cicatrice de la arsură și că este nerăbdătoare să scape de ea. În instanță, avocații familiei au împărtășit fotografii cu arsura, dar și filmulețe cu țipetele fetei după ce a suferit răni. McDonald’s a susținut că familia ar fi trebuit să primească 156.000 de dolari, pentru că durerea fetei s-a încheiat după ce arsura s-a vindecat în trei săptămâni.

„Încă se duce la McDonald’s, încă cere să meargă la McDonald’s”, a declarat avocatul apărării, Jennifer Miller, în instanță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`