Alexandra Stan a dezvăluit abia acum, la doi ani de la divorțul de Emanuel Necatu, ce a făcut cu verigheta: „Nu aș putea să …”

Alexandra Stan a dezvăluit abia acum, la doi ani de la divorțul de Emanuel Necatu, ce a făcut cu verigheta: „Nu aș putea să ...”
Sursa Foto: Facebook/ Alexandra Stan

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, făcându-se remarcată cu hitul „Mr. Saxobeat”.

După ce a luat pe toată lumea prin surprindere cu nunta sa alături de Emanuel Necatu, la doar câteva luni de la frumosul moment, cei doi au decis să divorțeze.

Ce a făcut Alexandra Stan cu verigheta de la nuntă

Chiar dacă au avut o nuntă de vis pe plajă vara, mariajul celor doi a ajuns la final după doar câteva luni. După cele întâmplate, artista spune că ea și Emanuel Necatu s-au grăbit să ajungă în fața altarului, cu toate că aveau o relație de doar câteva luni.

Mai mult decât atât, ambii au alte viziuni despre viață, așa că mariajul lor nu ar fi funcționat, după cum a mai ținut să precizeze Alexandra Stan. De curând, cântăreața a dezvăluit ce a făcut cu verigheta de la nunta sa, notează playtech.ro.

„Cred că e pe acasă, pe undeva. Ce puteam să fac? Să-i dau foc? Nu, că oricum era mică, nu aveam ce să fac cu ea, nu era vreun diamant de nu știu câte carate. Nu aș putea să o port, oricum nu prea port eu bijuterii, port așa doar câteodată la evenimente. Nu port zilnic bijuterii. E pe undeva pe acolo, pe acasă”, a declarat aceasta.

De asemenea, vedeta a vorbit și despre dorința ei de a deveni mămică.

„Îmi doresc foarte mult chestia asta, am chiar și un album care se numește Mami, dar o să vină și asta, o să vină când vrea Dumnezeu, când e momentul, nu trebuie să mă stresez. De asta am și zis, mai bine să muncesc, să mă ocup de mine, să mă ocup de cariera mea, să stabilizez acest aspect al vieții mele și restul o să vină”, a mai spus Alexandra Stan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`