Polițiștii de frontieră au confiscat un bolid furat din Italia, de 200.000 de lei, de la o femeie de 55 de ani

Polițiștii de frontieră au confiscat un bolid furat din Italia, de 200.000 de lei, de la o femeie de 55 de ani
Sursa foto: unspalash

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au descoperit și indisponibilizat un autoturism care figura în bazele de date ca fiind furat din Italia, informează un comunicat al Poliției de Frontieră.

„ În data de 18 iulie în jurul orei 12.30, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice au descoperit, în zona de competență, un autoturism marca Audi Q5 Sportback, an de fabricație 2021, aparţinând unui ieșence, în vârstă de 55 de ani”, se mai arată în comunicat, transmit Știrile ProTv.

Proprietara nu știa că mașina era furată

În urma verificărilor suplimentare, polițiștii au constatat că automobilul figura în baza de date ca fiind furat din Italia.

În legătură cu cele constatete, femeia a declarat că a cumpărat autoturismul de la o societate de profil, în luna iunie a acestui an și nu știa că a fost furat sau implicat în vreun litigiu.

Astfel că, polițiștii de frontineră efectuează cercetări pentru săvărșirea infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul de 200.000 de lei a fost indisponibilizat pentru a se continua cercetările.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`