Impact violent în Bistriţa-Năsăud: Un biciclist a fost spulberat de un TIR / Șoferul camionului avea permisul suspendat

Impact violent în Bistriţa-Năsăud: Un biciclist a fost spulberat de un TIR / Șoferul camionului avea permisul suspendat

Un bărbat în vârstă de 42 de ani şi-a pierdut viaţa, marţi seară, după ce a fost lovit de un autotren, în timp ce circula pe bicicletă, pe un drum din judeţul Bistriţa-Năsăud. Polițiștii au constatat că șoferul TIR-ului avea permisul suspendat, potrivit Digi24.ro.

Un biciclist a murit, după ce a fost spulberat de un TIR, în Bistriţa-Năsăud

Accidentul a avut loc marţi seară, pe drumul judeţean 172C, între localităţile Strâmba şi Josenii Bârgăului, din Bistriţa-Năsăud, scrie News.ro

„Poliţiştii deplasaţi la locul evenimentului au constatat faptul că un autotren condus de un bărbat de 52 de ani, din Şanţ, ar fi surprins şi accidentat un biciclist de 42 de ani, din Bistriţa. Din nefericire, în urma accidentului, bărbatul de 42 de ani şi-a pierdut viaţa”, transmite Poliţia judeţeană Bistriţa-Năsăud.

Șoferul TIR-ului avea permisul suspendat

Şoferul TIR-ului avea permisul suspendat, au constatat poliţiştii veniţi să facă cercetarea la locul accidentului.

„Verificările efectuate de către poliţişti au indicat faptul că şoferul autotrenului avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat”, a mai adăugat Poliţia judeţeană Bistriţa-Năsăud.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul arătând că el nu consumase alcool. Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul, relatează sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`