Reporterul B1 TV Cornel Chitucea, călătorie cu transportul în comun pe temperaturile caniculare din Capitală. Pasageră: Ne transportă mai rău ca pe animale, dar banii ni-i ia… (VIDEO)

Reporterul B1 TV Cornel Chitucea, călătorie cu transportul în comun pe temperaturile caniculare din Capitală. Pasageră: Ne transportă mai rău ca pe animale, dar banii ni-i ia... (VIDEO)
captură video B1 TV

Reporterul B1 TV Cornel Chitucea s-a urcat într-un tramvai din Capitală, luni, în contextul temperaturilor caniculare, și a surprins un pic din starea călătorilor care au ales să se deplaseze cu mijlocul de transport respectiv.

Reporterul B1 TV Cornel Chitucea, călătorie cu transportul în comun din Capitală

Întrebată reporterul B1 TV cum e cu transportul în comun în București, o femeie a spus: „Foarte rău! Uitați ce căldură este! Deci mai rău ca animalele transportăm, dar banii ni-i ia…”.

Întrebată dacă merită dați 3 lei pentru o călătorie, ea a afirmat: „Care? Nu, absolut! Pentru că fură ei, banii noștri ni-i fură ei, domnii. Toată țara nu e mulțumită! Am vrea pe toți să plece de la Parlament, cu Iohannis în frunte, cu toți!”.

Cornel Chitucea a concluzionat: „Vedem că oamenii sunt extrem de nemulțumiți, în primul rând, de modul în care sunt tratați când vine vorba despre transportul în comun. Chiar dacă prețul unei călătorii este de 3 lei, condițiile nu se încadrează nici pentru un leu, spun foarte mulți. Vedeți că sunt oameni care stau extrem de apropiați, geamurile sunt deschise la maximum pentru că aerul condiționat nu este prezent aici, în tramvai”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`