Marcel Ciolacu: Gabriela Firea nu a greșit cu absolut nimic instituțional, nu a avut nicio atribuție în ceea ce privește centrele pentru persoane cu dizabilități (VIDEO)

Marcel Ciolacu: Gabriela Firea nu a greșit cu absolut nimic instituțional, nu a avut nicio atribuție în ceea ce privește centrele pentru persoane cu dizabilități (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, susține că Gabriela Firea, la acel moment ministru al Familiei, „nu a avut nicio atribuție în ceea ce privește centrele pentru persoane cu dizabilități”.

Marcel Ciolacu, despre Gabriela Firea: Nu a greșit cu absolut nimic instituțional

Întrebată despre situația fostului ministru, premierul a afirmat: „Doamna Firea, din punctul meu de vedere ca și prim-ministru, nu a greșit cu absolut nimic instituțional. Doamna Firea nu a avut nicio atribuție în ceea ce privește centrele pentru persoane cu dizabilități. Vă repet, ca și prim-ministru, doamna Firea nu a avut nicio atribuție în acest domeniu”.

„Presupun că demisia domniei sale a venit în urma anumitor dezvăluiri de către presă. La fel cum am spus și în Consiliul Politic Național, să fie un lucru pe care să îl învățăm fiecare dintre noi, să avem grijă de oamenii care apar pe lângă persoanele publice, cei care ne fotografiază, ne filmează, sunt binevoitori ca pe urmă să folosească aceste conjuncturi, care câteodată nu sunt invitați, ca să își vadă anumite scopuri economice. Este un cost mare, dar cred că cu toții, și eu, și colegii mei, trebuie să avem foarte mare grijă cu cei care apar din când în când în anturajul nostru”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Întrebat pe ce perioadă este suspendată din funcția de președintă a PSD București, el a precizat: „Momentan, conform statutului, nu este o perioadă limitată de timp. Până în momentul în care se lămuresc toate lucrurile”.

„În acest moment este suspendată și din funcția de prim-vicepreședinte (al PSD, n.r.)”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`