Mihai Trăistariu a fost la un pas să se înece, de trei ori: „M-a tras un val și m-am dus la fund. Am stat un minut și ceva sub apă”

Mihai Trăistariu a fost la un pas să se înece, de trei ori: „M-a tras un val și m-am dus la fund. Am stat un minut și ceva sub apă”
Foto: Instagram

Mihai Trăistariu, în vârstă de 43 de ani, locuiește de mulți ani în Constanța și deși ar părea că a devenit apropiat de apa mării, adevărul este că acesta trăiește cu teama de ea. În ciuda dorinței de a învăța să înoate, artistul a fost terorizat de această idee și a avut parte de trei situații periculoase în care era să moară înecat. Cu toate acestea, norocul și intervenția oamenilor binevoitori au fost alături de el de fiecare dată.

Mihai Trăistariu, la un pas de înec

Experiența tragică a artistului cu apa a început în copilărie, când avea doar 7 ani. Într-o zi de vară, el s-a dus la ștrand împreună cu frații săi și câțiva prieteni. În timp ce se jucau, băieții au decis să facă o glumă și l-au aruncat pe neașteptate în apă. Pe lângă faptul că nu știe să înoate, artistul duce lipsă și de instincte de supraviețuire. După ce a fost aruncat în apă, a rămas pe fundul bazinului până când fratele lui a sezisat pericolul și l-a salvat.

„Nu am învățat vreodată să înot, deși stau la mare. Dar m-am născut la munte, la Piatra Neamț. Prima dată era să mă înec când eram mic. Aveam vreo 7-8 ani când am mers cu frații mei la ștrandul din Piatra Neamț, deși nu știam să înot. M-au aruncat niște prieteni. M-au luat de mâni și de picioare și m-au aruncat în bazinul mic. M-am dus la fund. Atunci am observat că nu am instinctele formate. Nu am dat din mâini și am rămas la fundul apei. Am stat la fundul apei aproape 2 minute, până și-a dat seama unul dintre frații mei, cel mai mare dintre frați, că eu nu mă ridic. Nu am dat nici din mâini, nici din picioare și nici nu m-am ridicat în picioare. Stăteam și înghițeam apă și mă înecam ca prostul. Noroc că a sărit și m-a ridicat și mi-a făcut respirație gură la gură. M-au salvat”, a declarat Mihai Trăistariu.

Artistul a fost salvat și a doua oară

La vârsta de 20 de ani, Mihai Trăistariu a trăit a doua experiență la limită cu apa pe litoralul românesc. În acea zi, el se afla în mare împreună cu trei prietene, dar o undă puternică l-a surprins și l-a tras la fund. Fără puterea de a se ridica la suprafață, artistul a fost captiv în ape și nu putea să scape. Norocul a fost de partea lui de această dată, deoarece alți turiști din apropiere au observat situația și au intervenit imediat pentru a-l salva, scrie Cancan.

„A doua oară s-a întâmplat pe la vreo 20 și ceva de ani. Eram în stațiunea Neptun, și acolo apa e foarte adâncă încă de la mal. După vreo patru-cinci metri, te duci la fund. Neștiind să înot, m-am dus să întâmpin valurile după o furtună. Și vreau să spun că un val m-a tras un metru mai în față și m-a dus la fund. Eram cu trei prietene.

Și tot așa, nu știu cum am făcut de săream de pe fundul apei și strigam: Ajutor. Și, într-un final, după ce înghițisem apă, m-au scos niște oameni din mare. Iar era să mor ca prostul, că dispărusem sub apă. Și atunci iar am zis că nu mai intru în apă, în veci”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Trăistariu: „Am stat un minut și ceva sub apă”

Deși am putea presupune că, după cele două incidente anterioare, Mihai Trăistariu ar alege să se țină cât mai departe de apă, surprinzător, acest lucru nu s-a întâmplat. În urmă cu doar câțiva ani, talentatul cântăreț s-a aventurat din nou în apele mării, de această dată în Bulgaria. După cum era de așteptat, Mihai a fost din nou aproape de a se îneca, dar norocul nu l-a abandonat, iar turiștii prezenți în zonă au reușit să-l salveze.

„M-am dus în Bulgaria, acum câțiva ani și la fel. M-am băgat în apă și tot așa cu niște prieteni, să întâmpin valurile. Erau valuri mari și îmi plăceau. Iar m-a tras un val și m-am dus la fund și iar am stat un minut și ceva sub apă. Ieșeam cu capul, disperat, și strigam în engleză: Help. Și tot așa, m-au scos niște oameni, deci nu se mai poate, am avut noroc. Îmi amintesc secvențele alea când înghițeam apă, că eram îngrozit că nu reușeam să ies la suprafață”, a mai povestit Mihai Trăistariu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)