Traficul rutier închis la sfârșit de săptămână, în centrul Capitalei. Vizată este strada Biserica Amzei

Traficul rutier închis la sfârșit de săptămână, în centrul Capitalei. Vizată este strada Biserica Amzei

Traficul rutier în centrul Bucureștiului, pe strada Biserica Amzei, este închis astăzi pentru că vor avea loc manifestări cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei, potrivit Agerpres.

Restricţii de trafic vineri, în centrul Capitalei

Conform unui comunicat al Brigăzii Rutiere, pentru buna desfăşurare a evenimentului, începând cu data de 14 iulie, ora 14:00, şi până la data de 15 iulie, ora 1:00, se va restricționa traficul rutier pe str. Biserica Amzei, segmentul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mendeleev şi intersecţia cu str. Cristian Tell, precum şi pe trotuarul din str. Piaţa Amzei – legătura cu str. Biserica Amzei.

Mai mult decât atât, Brigada Rutieră solicită conducătorilor auto să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri.

De asemenea, pietonii au obligația să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staționeze pe partea carosabilă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`