Un român a furat 100 de kilograme de traverse și șine de tramvai, în Italia. Cum l-au prins carabinierii

Un român a furat 100 de kilograme de traverse și șine de tramvai, în Italia. Cum l-au prins carabinierii
Sursa foto: Captură YouTube

Un român de 40 de ani a fost închis după ce a fost prins cu 100 de kilograme de traverse și șine de tramvai furate. Spera să le vândă, dar a ajuns la închisoare.

Șase luni de închisoare

Individul a fost arestat și dus la închisoarea Coroneo, unde va sta timp de șase luni, în baza unei sentințe emise de Procuratura din Milano, conform Adevărul.

Bărbatul, care călătorea la bordul unui autobuz de linie, fusese denunțat că deține aproximativ un chintal, adică 100 de kilograme de traverse și șine de tramvai. A fost oprit de carabinierii din Aurisina în timpul unor controale de rutină.

Alt furt din Italia

În luna mai, un alt român a furat din Italia. Acesta furase obiecte de artă sacră din bisericile din provincia Toscana.
În timpul unei percheziții efectuate la domiciliu, polițiștii au găsit o cantitate mare de bunuri de provenineță suspectă, printre care statuit, tablouri, covoare, și alte materiale de artă.

Printre acestea, au fost identificate bunuri despre care se crede că ar fi fost furate din bisericile florentine. Toate lucrările au fost puse sub sechestru. În urma cercetărilor a fost identificat și un complice al românului, care se pare că se ocupa de sustragerea bunurilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`