Nimeni nu se așteaptă la aceste soluții! Cum să ascunzi banii, telefonul și bijuteriile când mergi la plajă

Nimeni nu se așteaptă la aceste soluții! Cum să ascunzi banii, telefonul și bijuteriile când mergi la plajă
Sursa Foto: Flickr.com

toți cei care au concediu, sau chiar și câteva zile libere, iau cu asalt stațiunile de pe litoral, gata să se bucure de apa caldă și să stea cât este ziua de lungă la plajă. Uneori, însă, turiștii nu știu cum să-și protejeze obiectele de valoare atunci când intră în apă.

Unde să ascunzi obiectele de valoare atunci când ești la plajă

De multe ori, cineva din grup se sacrifică și rămâne la mal pentru a păzi telefoanele, banii sau chiar bijuteriile tuturor, ceea ce nu este deloc plăcut. În plus, cei care merg în vacanță în doi sau chiar singuri au și mai mult de suferit.

Din fericire, există mai multe trucuri pentru a-ți ascunde obiectele de valoare. De pildă, cu siguranță nimeni rău intenționat nu s-ar gândi că într-o sticlă de protecție solară, lăsată pe plajă, se află un smartphone de ultimă generație.

Nu ai nevoie decât de ambalaj vechi, pe care să-l tai sub capac. Clătește-l și usucă-l bine, pentru a te asigura că nu a mai rămas nicio urmă de produs.

Învelește obiectele de valoare într-un șervețel, pentru a nu face zgomot dacă recipientul este mișcat și pune-le în interior.

O altă metodă de a-ți ține lucrurile în siguranță la plajă i-a fost sugerată unui român care mai în glumă, mai în serios, cerea ajutor pentru vacanța din Grecia.

„Unde pot achiziționa o pereche de slipi impermeabili unde să ascund 5000 de euro, acte, aur, chiei de la mașină și alte obiecte de valoare, în timp ce sunt la plajă?” – a întrebat bărbatul.

Astfel că, un conațional ingenios i-a dat o idee neașteptată prin care să se asigure că nimeni nu-și bagă nasul unde nu-i fierbe oala. „Puneți totul într-un pampers (curat) și îl împăturiți ca și cum ar fi fost folosit”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:30 - Marcel Ciolacu: Anul viitor românii plătesc aceleași impozite pe proprietate. Am amânat până la 1 ianuarie 2026 aplicarea noului mod de calcul al valorii impozabile pentru clădiri (VIDEO)
12:26 - O bandă de hoți care a dat spargerea în București a fost prinsă în Timiș
12:18 - Ciocolata va ajunge de la un desert accesibil, la un produs de lux. Prețurile la cacao au atins niveluri recorduri
12:16 - Marcel Ciolacu: Politicieni disperați să își facă loc în turul 2 inventează scenarii iresponsabile. Nu va exista nicio imixtiune a Rusiei în procesul electoral / Aprobăm noi măsuri de sprijin pentru R. Moldova (VIDEO)
12:01 - Florin Roman, după declarațiile lui Gigi Becali: Blatul politic între PSD/AUR și Marcel Ciolacu/George Simion a fost confirmat cu nonșalanță din interior
11:59 - Oanei Paraschiv i s-a pus pata pe Sorin Brotnei. Ce s-a întâmplat după Asia Express
11:49 - 5 joburi moderne pe piața locală a resurselor umane
11:48 - Adrian Țuțuianu, despre o posibilă înțelegere între AUR și PSD: „Aceste acuzații dovedesc incapacitatea celor doi contracandidați, Ciucă și Geoană, de a performa electoral” (VIDEO)
11:39 - Alexandru Dimitriu: USR nu o să intre la guvernare cu PSD, acest partid toxic care a nenorocit România atâta timp (VIDEO)
11:36 - Încă o maimuță a murit la grădina zoologică din Hong Kong. Bilanțul mamiferelor moarte a ajuns la 12. Cauza decesului ar fi solul infectat cu o bacterie care poate afecta și oamenii