Ce a pățit un șofer român după ce a pornit aerul condiționat în timp ce conducea o Dacia Spring plină cu pasageri și bagaje: „Ai mers cu 50km/h?”

Ce a pățit un șofer român după ce a pornit aerul condiționat în timp ce conducea o Dacia Spring plină cu pasageri și bagaje: „Ai mers cu 50km/h?”
Foto: Facebook/ Dacia Spring Romania

Un șofer român a dorit să se laude cu faptul că a condus sute de kilometri cu o Dacia Spring încărcată cu pasageri și bagaje. Cu toate acestea, ceea ce a urmat a fost ceva ce nu și-a imaginat.

Mulți șoferi români se laudă cu performanțele înregistrate de o Dacia Spring

Dacia Spring devine tot mai populară în rândul mașinilor electrice, câștigând încrederea unui număr mare de români datorită prețului său mult mai accesibil față de alte modele. Mulți șoferi care și-au procurat deja acest vehicul nu ezită să îi facă o reclamă entuziastă.

Chiar dacă mulți români o consideră o mașină pentru oraș, având o autonomie limitată, sunt și persoane care se încăpățânează să demonstreze contrariul. Iar în ultima perioadă mulți șoferi români se laudă cu performanțele înregistrate de automobilul lor.

Este și cazul unui bărbat care, pe un grup de Facebook dedicat posesorilor de Dacia Spring, a dezvăluit că a condus sute de kilometri pe un drum nu foarte ușor de parcurs, având mașina încărcată cu bagaje și pasageri.

Șoferul a publicat mai multe imagini cu Dacia pe traseu. „Fălticeni- Durău- Bicaz- Piatra Neamț- Fălticeni. 238 kilometri. Am ajuns acasă cu 18% SoC. 7777 km după 3 luni de călătorit cu Spring-ul kaki. Ca să vă faceți o idee despre autonomia Spring-ului, o călătorie de 238 km, 4 persoane, AC on, cu relief de la 1080 m până la 350 m, plecat 100% și sosit cu 18%. Electroni 100% de la Soare”, a scris românul în dreptul imaginilor.

Proprietarul Daciei Spring prezintă dovezi ale performanței sale pe durata unei plimbări

Cu toate acestea, există unii oameni care au refuzat să creadă în declarațiile bărbatului. Mai mult, ei au contestat afirmația sa, susținând că nu este fezabil ca o Dacia Spring să aibă o autonomie atât de mare, scrie Fanatik.

„Ai făcut coloana în spatele tău? După câteva calcule cu bateria de la 100% la 0% ai face 290km, cu 4 persoane și ac pornit…. Dă-mi voie să te contrazic…. mașină la drum drept și viteză constanța 90km/h cu 2 persoane ai consum de 12kw….Tu cu mașina plină și ac pornit obții 9kw, ai mers cu 50km/h ??? Apreciez că te plimbi, electrica te face să pleci mereu la drum…”, i-a comentat  o femeie.

Posesorul Daciei Spring a clarificat situația și a lămurit toate aspectele. „Dacă tu mergi cu 90 km/h viteză constantă de la Fălticeni la Durău… atunci… jos pălăria! Sau poate nu cunoști drumurile de pe aici… Sau 155F…”, a spus el.

În plus, a adăugat în secțiunea de comentarii o fotografie care prezintă vitezele înregistrate pe durata plimbării.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)