Doi indivizi din județul Olt, cercetați după ce au bătut și răpit un alt bărbat. De la ce a pornit conflictul

Doi indivizi din județul Olt, cercetați după ce au bătut și răpit un alt bărbat. De la ce a pornit conflictul
Foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Doi bărbați din comuna Rotunda, județul Olt, au fost reținuți în cazul lovirii și răpirii unui al treilea bărbat din localitate. Judecătoria Caracal a dispus apoi plasarea în arest la domiciliu a unuia dintre agresori, care are 43 de ani. Celălalt, în vârstă de 32 de ani, e cercetat în continuare în stare de libertate.

Cioban din județul Olt, bătut și răpit de doi indivizi

Agresiunea a avut loc sâmbătă, 8 iulie. Un bărbat de 38 de ani se afla la terasa unui bar din localitate, când a fost luat la bătaie de cei doi invidizi. Ulterior, aceștia l-au luat cu forța și l-au băgat într-o mașină.

Unul dintre agresori ar fi un proprietar de animale la care bărbatul de 38 ani, cioban, ar fi lucrat, informează Adevărul. Conflictul ar fi pornit de la faptul că ciobanul n-a mai dorit să lucreze pentru agresor. Prin urmare, acesta din urmă ar fi încercat să-l aducă înapoi la muncă forțat.

Cei care au asistat la agresiune au sunat speriați la 112. Polițiștii au găsit victima la domiciliul bărbatului de 43 ani. Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Caracal pentru îngrijiri.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și lipsirea de libertate în mod ilegal, fiind continuate cercetările. Unul dintre suspecți, cel de 43 de ani, e în arest la domiciliu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)