Pacienții din azilele groazei erau la limita supraviețuirii din cauza meniului groaznic pe care îl primeau. Mâncarea, deși era puțină și sărăcăcioasă, nici măcar nu venea pe farfurii, pentru că proprietarii nu voiau să cheltuiască bani și pe spălatul vaselor, potrivit surselor B1TV.
Vârstnicii erau hrăniți atât cât să nu moare de foame. La micul dejun aveau câteva felii de pâine cu margarină și parizer, iar „ciorba de fasole”, o zeamă fără fasole, era specialitatea casei. La prânz, pacienții primeau o varză călită sau cartofi. La gustare, bătrânii aveau 2-3 biscuiți și ceai, iar seara, resturile de peste zi. La zile mari, bolnavii primeau paste cu pesmet și esență de vanilie, potrivit declarațiilor martorilor din rechizitoriul DIICOT. Un alt detaliu care i-a șocat pe anchetatori este că mâncarea era transportată în găleți de vopsea lavabilă.
Se pare că angajații mutau mâncarea în garajul din curte, în timpul controalelor din partea autorităților. Alimente vechi sau stricate nu erau aruncate la gunoi, ci erau ulterior readuse în centru, ca să le fie servite paciențiilor.