În ziua deschiderii podului de la Brăila s-a produs un prim accident rutier

În ziua deschiderii podului de la Brăila s-a produs un prim accident rutier
Captură video B1 TV

Încă din ziua inaugurării și a deschiderii podului de la Brăila a avut loc primul accident de circulație. Este vorba despre o tamponare, după ce un șofer s-a oprit să facă fotografii. Mașina sa a fost lovită din spate de un alt autoturism, scrie Rador.

Restricții de circulație

Deși a fost deschis cu mare fast, Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat joi că pe podul de la Brăila va exista restricție de viteză de 80 de kilometri la oră.

Noaptea, în intervalul orar 21.00 – 06.00, de luni până vineri, circulația pe podul de la Brărila va fi suspendată. În weekend-uri și sărbători legale (chiar dacă sunt zile din cursul săptămânii), circulația rutieră va fi deschisă, precizează Infotrafic. Aceste măsuri se aplică până la data de 30.11.2023.

Podul suspendat de la Brăila, al treilea ca mărime din Europa şi cea mai mare investiţie de infrastructură din ultimii 30 de ani a fost dat in circulație joi. Podul are o lungine de peste 19 kilometri şi conţine aproximativ 81.000 de kilometri de fir de oţel. Tablierul metalic este format din 86 de segmente cu o greutate totală de 20.800 de tone. Valoarea actualizată a proiectului depăşeşte 2,5 miliarde de lei.

Podul are o lungine de peste 19 kilometri şi conţine aproximativ 81.000 de kilometri de fir de oţel. Tablierul metalic este format din 86 de segmente cu o greutate totală de 20.800 de tone. Valoarea actualizată a proiectului depăşeşte 2,5 miliarde de lei, informează News.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`