Accident grav în Vâlcea: Patru persoane au murit după un carambol cu trei mașini (VIDEO)

Accident grav în Vâlcea: Patru persoane au murit după un carambol cu trei mașini (VIDEO)

Joi seară, un tragic accident a avut loc la Bujoreni pe DN 7, soldându-se cu moartea a patru persoane, printre care și un minor. Incidentul a avut loc în momentul în care o mașină, un microbuz cu pasageri și un camion s-au ciocnit.

Accident grav în Vâlcea

În această seară, poliţiştii Serviciului Rutier Vâlcea au fost sesizaţi cu privire la faptul că s-ar fi produs un accident rutier în localitatea Bujoreni. Din primele date, se pare că ar fi avut loc o coliziune între 3 autovehicule, respectiv un autoturism, un autotren şi un microbuz care transporta persoane, pe DN 7, km.182 + 100 m, în localitatea Bujoreni”, a transmis, IPJ Vâlcea.

Sursa citată a precizat că în urma impactului a rezultat decesul a 4 persoane, care se aflau în autoturism.

Patru persoane şi-au pierdut viaţa

Într-o declarație ulterioară, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) au informat că printre victimele tragicului incident se numără trei adulți și un minor, scrie RTV.

De asemenea, în accident au fost implicate 6 persoane dintr-un microbuz, care nu au suferit răni și o persoană dintr-un camion, care de asemenea nu prezintă probleme medicale. Camionul transportă piese auto, iar poliţiştii încearcă să stabilească cum s-a produs accidentul. Deocamdată, traficul pe DN 7 în zona accidentului este complet blocat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`