Radu Banciu: Piedone a avut un prim reflex de hamster de a-și salva funcția. Oamenii mureau, urlau de durere, iar pe el îl interesa funcția. Slavă Domnului că am scăpat de el! (VIDEO)

Radu Banciu: Piedone a avut un prim reflex de hamster de a-și salva funcția. Oamenii mureau, urlau de durere, iar pe el îl interesa funcția. Slavă Domnului că am scăpat de el! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre fostul primar al Sectorului 4, care a anunțat că se retrage din politică.

Vestea bună este încheierea carierei politice a lui Cristian Popescu Piedone. El renunță chiar și la numele de scenă. De azi e doar Cristian Popescu, cel de numele căruia va fi veșnic agățat acest incident, în urma căruia au murit 60 de oameni.

Piedone nu a înțeles nimic din această dramă. Vă aduceți aminte cât de uimit era în primele momente. Primul său reflex, reflex de om cu 23 de ani de experiență în treburile țării, primul său reflex de hamster a fost de a-și salva funcția. Oamenii mureau, urlau de durere, pe el îl interesa funcția.

Bine că nu lucrați, domn Piedone, în aviație! Nu ați avut spirit de luptă, de decizie, v-ați uitat ca vițelul la poară nouă când s-a întâmplat drama. Ați și spus pe post că nu vă reproșați nimic, că nu știți ce treabă are asta cu dumneavoastră. Sigur, ca primar nu aveți nimic de făcut, doar să profitați de una, alta, de fasole și cârnați. Responsabilități ioc!

Când tragedia a luat amploare și presa a început să o relateze la nivel de apocalipsă, ați văzut tornada de pe geam, că nu mai e scăpare și v-ați decis să plecați cu onoare.

Nu citesc textul (publicat de Piedone pe contul său de Facebook – n.r.) care e plin de lașitate și lipsă de demnitate.

Minune e faptul că ați scăpat de pârnaie, că ați scăpat de arest, nu e minune faptul că vă plimbați nepoțelul prin parc.

Slavă Domnului că am scăpat de el! Problema este că am scăpat prea târziu și că nu am fi scăpat de el niciodată, cum nu am fi scăpat nici de alții, dacă nu s-ar fi întâmplat nenorocirile care s-au întâmplat”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre plecarea din politică a lui Piedone

#DIRECT_ONE_qpe8o6#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`