Motivul pentru care Carmen Tănase participă rar la evenimente mondene și nu mai merge în vacanță: „Mi-am promis mie, așa”

Motivul pentru care Carmen Tănase participă rar la evenimente mondene și nu mai merge în vacanță: „Mi-am promis mie, așa”
Sursa Foto: Instagram/@carmentbrana

Carmen Tănase este cu siguranță una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România. De-a lungul anilor, talentul și dedicarea ei au contribuit la construirea unei cariere de succes în industria artistică. Numele său strălucește atât pe marile ecrane, cât și pe scenele celor mai prestigioase teatre.

Carmen Tănase evită evenimentele mondene

Datorită carismei și talentului său actoricesc, vedeta a reușit să cucerească inimile a numeroși fani, care îi sunt alături în fiecare moment. Faptul că actrița este o forță continuă în industria divertismentului nu mai este un secret pentru nimeni, fiind implicată într-o multitudine de proiecte, atât în teatru, cât și în televiziune. Munca ei asiduă și pasiunea pentru actorie o conduc mereu spre noi și captivante realizări.

Recent, actrița și-a exprimat motivul pentru care evită frecventarea evenimentelor mondene. Se pare că preferă să se abțină de la astfel de apariții, deoarece consideră că acestea nu o reprezintă și nu fac parte din universul ei.

„Ies rar. Eu nu prea ies la mondenități. Nu e lumea mea.(…) Acum am fost liberă și am zis, ‘Hai să ies din casă.’”, a mărturisit Carmen Tănase pentru viva.ro.

Actrița nu are timp pentru vacanțe

Totuși, în afară de evenimentele mondene, absența din lista ei cuprinde și vacanțele. De mulți ani, artista nu a plecat într-un concediu, dar în prezent nici nu își dorește asta. Din contră, consideră că a avut suficient timp liber în timpul pandemiei, când spectacolele și alte proiecte au fost amânate.

„Nu am timp de o vacanță. Dar eu nu mai am vacanță de câțiva ani, dar nici nu tânjesc după ea, nu vreau. Mi-am promis mie, așa, că nu o să mă vaiet, în pandemie… Așa că îmi ajunge câtă vacanță am avut atunci.”, a mai spus actrița pentru sursa menționată anterior.

În ciuda faptului că mulți se gândesc numai la vacanță, Carmen Tănase nu pune nici măcar problema unui concediu. Actrița a dezvăluit că își va petrece vara ocupată cu filmări și spectacole, având numeroase proiecte în desfășurare. Pe lângă aceasta, Carmen Tănase a avut recent parte de o premieră în cariera sa, ceea ce o face să se bucure de multe realizări profesionale. Aceste succese nu au venit însă fără muncă asiduă și dedicare din partea artistei.

„Filmările au început, dar eu nu am început să filmez. O să încep zilele următoare și abia aștept să încep treaba. Am scos o premieră, am făcut un film, abia aștept să înceapă un alt spectacol de teatru. Am treabă, joc în spectacolele vechi, merg peste tot prin țară.”, a mai precizat Carmen Tănase pentru aceeași sursă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:05 - Emil Dumitru (PNL), după scandalul privind planșeul Unirii: Am ajuns într-o situație penibilă. Cred că trebuie să clarificăm foarte bine, pe viitor, în legislația națională, care sunt competențele Primăriei Generale și primăriilor de sector
21:57 - Nicolae Ciucă: „M-am opus Cortinei Roșii de Fier care amenință să cadă după decizia CCR, mă opun și gardurilor puse cu forța”
21:45 - Radu Miruță, despre scandalul lucrărilor la planșeul din Piața Unirii: „Niște instituții naționale nu pot să stabilească cadastrul pe suprafața cărei primării este” (VIDEO)
21:37 - Marcel Ciolacu intervine în scandalul privind planșeul Unirii: Într-o democrație consolidată, dreptatea nu se face cu buldozerul, ci prin instituțiile statului. Aici nu este vorba de cine strigă mai tare
21:27 - Rareș Hopincă, despre scandalul privind planșeul Unirii: Primarul General nu poate emite dispoziții de demolare pentru o proprietate aparținând altcuiva, pentru o proprietate privată. Dispoziția e ridicolă în sinea ei (VIDEO)
21:07 - Prefectul Capitalei atacă în instanță dispoziția lui Nicușor Dan de desființare a șantierului
21:03 - Alina Gorghiu: Anul trecut am adus aproape 900 de fugari în România, iar anul acesta, până la finalul lunii septembrie, am reușit să aducem aproape 620 de fugari (VIDEO)
21:02 - Plimbările cu mașina funerară au devenit virale pe rețelele de socializare. Cum răspund autoritățile
20:51 - Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: „Cam toată lumea știe care va fi finala pentru președinție”
20:33 - Animalul care trăiește exclusiv în România. Aparține unei specii preistorice și este considerat „fosilă vie”