Cristina Bâtlan s-a logodit în secret: „Căsnicia mea a fost prețul succesului” / Ce reacție a avut fostul soț al antreprenoarei

Cristina Bâtlan s-a logodit în secret: „Căsnicia mea a fost prețul succesului” / Ce reacție a avut fostul soț al antreprenoarei
Sursa Foto: Instagram/@cristinabatlan

Antreprenoarea de succes de la „Imperiul Leilor”, Cristina Bâtlan, a mărturisit că s-a logodit în secret, potrivit Libertatea.ro. Cine este iubitul femeii de afaceri, dar și cum a reacționat Roberto, fostul ei soț, când a aflat de logodnă?

Cristina Bâtlan s-a logodit în secret

Cristina Bâtlan a surprins pe toată lumea anunțând că s-a logodit în secret în luna aprilie a acestui an. Antreprenoarea a primit inelul în Veneția, chiar de ziua sa de naștere. Cristina Bâtlan a dezvăluit că a acceptat cererea în căsătorie a partenerului său în timpul unei vacanțe romantice în Veneția.

Femeia de afaceri a decis să împărtășească această veste cu fanii săi, într-un interviu pentru okmagazine.ro. Cristina Bâtlan a menționat că pregătirile pentru nuntă nu au început încă și nu decis când se vor căsători. Cu toate acestea, ea a subliniat că ceea ce contează cel mai mult este iubirea și respectul reciproc.

„Cred că a fost cel mai impresionant moment pentru mine. Ne-am logodit la Veneția, pe 28 aprilie, fix de ziua mea, și a fost foarte emoționant. Nici nu mă așteptam! Trăiesc o nouă experiență și pentru că mi-am dorit să intru într-o relație cu un om de care să fiu îndrăgostită în fiecare zi. (…) Încă nu și nici nu contează. Pentru noi, cel mai important e legământul, nu petrecerea”, a mărturisit Cristina Bâtlan.

Cum a primit vestea fostul soț al Cristinei Bâtlan

Vedeta a mărturisit că fostul ei soț, Roberto, dar și fiul lor s-au bucurat enorm când au aflat de logodna ei. Cristina Bâtlan a rămas în relații foarte bune cu tatăl băiatului ei.

„E încântat. Și Roberto la fel. Mă bucur că au primit vestea asta cu bine, pentru că, cumva, căsnicia mea a fost prețul succesului. Însă acum mă gândesc cum să pun împreună cariera și familia”, a spus Cristina.

Cristina Bâtlan a divorțat de tatăl copilului ei, în mare secret, în urmă cu aproximativ 5 ani. Despărțirea lor a avut loc cu 2 ani înainte de a semna actele de divorț, însă a dorit să fie discretă cu viața personală. Ea a rămas în relații foarte bune cu fostul soț, care îi este și partener de afaceri. Spre surprinderea tuturor, aceasta a participat la nunta lui Roberto cu actuala soție.

„Eu și Roberto, împreună cu Alin Bâtlan (fratele fostului soț), care mai târziu a devenit partenerul nostru, suntem o echipă imbatabilă”, a declarat aceasta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`