Iconștiență pe străzile din România: Doi tineri au condus cu peste 200 km/h pe drumul expres Craiova-Pitești

Iconștiență pe străzile din România: Doi tineri au condus cu peste 200 km/h pe drumul expres Craiova-Pitești
Sursa foto: Pixabay

Doi tineri și-au pus viața în pericol după ce au condus cu o viteză de peste 200 km/h pe drumul expres Craiova-Pitești, în zone în care limita maximă este de 120 km/h.

Tinerii au condus cu peste 200 km/h pe un drum în care limita maximă este de 120 km/h

În primul caz, autoritățile din cadrul Serviciului Rutier Olt au depistat un autoturism care se deplasa cu o viteză de 204 km/h, pe un drum în care limita maximă este de 120 km/h. La volanul autoturismului era un tânăr în vârstă de 24 de ani din comuna Samarinești, județul Gorj.

În al doilea caz, polițiștii au oprit pe Drumul Expres 12, în afara comunei Valea Mare, un autoturism care circula cu viteza de 236 km/h, pe un drum în care limita de viteză era 120 km/h. La volanul mașinii era un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Conțești, județul Dâmbovița, conform Mediafax.

Autoritățile au sancționat contravențional pe cei doi tineri, iar ca măsură complementară, șoferilor le-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile. Acestora le-a fost eliberată câte o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`