A murit fostul baschetbalist Gabriel Calancea, la 56 de ani. „Un accident stupid i-a curmat viaţa”

A murit fostul baschetbalist Gabriel Calancea, la 56 de ani. „Un accident stupid i-a curmat viaţa”
Sursa foto? Facebook/ Gabriel Calancea

Fostul baschetbalist Gabriel Calancea s-a stins din viață, la doar 56 de ani, a transmis, joi, Federația Română de baschet pe site-ul său.

„Preşedintele clubului CSU Braşov şi-a trăit ultimele clipe acolo unde se şi născuse: la malul marii. Din păcate, un accident stupid a curmat viaţa celui care venise cu familia pentru a se bucura de spectacolul baschetbalistic oferit de micuţii participanţi la Competiţia Naţională de MiniBaschet U12”, se arată în comunicat, conform Știrilor Pro Tv.

38 de ani de activitate la CSU Brașov

Fratele selecționerului echipei naționale feminine Dan Calancea, Gabriel și-a petrecut cea mai parte parte din viață în lumea baschetului. Antrenat de Mărțisor Hondrilă, Calancea a fost convocat la loturile naționale de junior și a reprezentat România. În 1985, alături de fratele său, s-a mutat la Brașov pentru a învăța la Facultatea de Electrotehnică. Aici, cei doi au devenit printre cei mai importanți jucători ai prim-divizionarei CSU, unde au jucat până la finalul carierei.
După ce s-a retras din activitate, Gabriel Calancea a devenit președintele CSU Brașov. În acest an ar fi împlinit 38 de ani de activitate neîntreruptă, atât ca jucător, cât și ca antrenor, în cadrul clublui CSU.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`