Ghetele fotbaliştilor Italiei au fost furate din vestiarul de pe Cluj Arena

Ghetele fotbaliştilor Italiei au fost furate din vestiarul de pe Cluj Arena
sursă foto: captură YT

Italienii pleacă cu un gust amar din România. Potrivit Bună Ziua Cluj, din vestiarul ”Squadrei Azzurra” au dispărut patru perechi de ghete, iar poliţia a demarat deja o anchetă în acest sens.

România mai are parte de o „ruşine naţională”, ghetele italienilor de la EURO U-21 au fost furate la o partidă de pe Cluj Arena

„La data de 25 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca au demarat activităţi de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracţiunea de furt, după ce au fost informaţi despre faptul că în perioada 22-23 iunie a.c., persoane necunoscute, profitând de faptul că uşile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras 4 perechi de ghete de fotbal aparţinând unor jucători.

Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, a transmis Poliţia din Cluj-Napoca, citată de Orangesport.

Naţionala Italiei are trei puncte după primele două partide disputate la Cluj. ”Squadra Azzurra” are nevoie de încă o victorie cu Norvegia pentru a se califica în fazele eliminatorii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:30 - România va fi lovită de ciclonul Ashley, în perioada în care Dunărea va avea debitul maxim. Se vor înregistra 100 de litri pe metrul pătrat în 48 de ore
21:25 - Radu Miruță (USR): Constituția spune foarte clar că președintele României este independent politic, nu face politică. Ce s-ar întâmpla în perioada asta de 3 luni? Am avea un președinte care ar candida la PNL, dar poate să spună că nu face politică? (VIDEO)
21:18 - Ludovic Orban: Iohannis, dacă vrea să candideze, să își dea demisia din funcția de Președinte. Sper că sunt ultimele zvârcoliri ale acestui zombie politic, care, în loc să servească poporul român, și-a făcut doar poftele personale (VIDEO)
21:13 - Ouăle din Ucraine se vând aproape instant în magazinele din România. Care este prețul pe care îl plătește un român pentru un singur cofraj
20:57 - Cum a reușit o femeie să slăbească 72 de kilograme în doar doi ani: „Am reușit să fac lucruri pe care le credeam dificile”
20:48 - Poliția Română, despre captura record de cocaină: Am știut în fiecare moment unde se află acele butoaie / Mai avem și alte operațiuni în curs, nu doar în Portul Constanța, ci și în alte zone ale României (VIDEO)
20:45 - Florian Bodog: PNL-ul și Nicolae Ciucă sunt dispuși să rupă coaliția de guvernare doar pentru că PSD-ul nu aceptă să voteze o astfel de lege pentru un singur om. Își doresc să asigure un loc călduț pentru președintele Iohannis (VIDEO)
20:24 - Mesaj divin primit de Lora, de la mama ei, în ziua nunții cu Ionuț Ghenu: „Au apărut deodată!”
20:24 - Marcel Ciolacu și-a prezentat programul din 3 aprilie: „Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicații…”
20:23 - Explozie urmată de un incendiu la Gheorgheni. Două persoane au fost salvate de pe acoperișul unei clădiri