Atacatorul din Craiova e fiu de polițist și elev la Colegiul Militar, declarat apt la toate testările psihologice / Băiatul și-a înjunghiat victimele cu un cuțit de vânătoare (VIDEO)

Atacatorul din Craiova e fiu de polițist și elev la Colegiul Militar, declarat apt la toate testările psihologice / Băiatul și-a înjunghiat victimele cu un cuțit de vânătoare (VIDEO)
Sursa foto: Oltenia TV / Facebook

Alex, adolescentul de 17 ani care a înjunghiat mortal o fată de 14 ani și a rănit grav un alt tânăr de 20 de ani, a fost reținut și urmează să fie adus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Atacul a avut loc marți după-amiază, în Grădina Botanică din Craiova. Oltenia TV a intrat in posesia imaginilor cu presupusul criminal.

Alex e fiul unui polițist din cadrul IPJ Dolj, care lucrează la o secție rurală. Băiatul este elev la Colegiul Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova, fiind declarat apt la testările psihologice desfășurate în cadrul proceselor de selecție.

Autorul crimei din Craiova, fiu de polițist și elev la un colegiu militar

Agresorul este fiu de polițist și elev în clasa a XI-a la Liceul Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova

„Pe parcursul celor trei ani de studii în instituția noastră, elevul a avut rezultate bune la învățătură, a absolvit ultimul an de studii, respectiv clasa a XI-a, cu media 7,67, nefiind înregistrat cu abateri disciplinare grave.

A fost declarat apt în urma testărilor psihologice desfășurate în cadrul proceselor de selecție, conform baremelor în vigoare pentru admiterea în învățământul militar liceal.

Conducerea instituției de învățământ va pune la dispoziția autorităților care desfășoară cercetările penale toate datele și informațiile necesare. În paralel, a fost numită o comisie internă pentru cercetarea împrejurărilor în care s-a produs acest incident grav”, a transmis Colegiul Naţional Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova, potrivit News.ro.

Crima ar fi avut loc din gelozie

Alex i-ar fi înjunghiat pe Meliss și Emi cu un cuțit de vânătoare. Apropiații, citați de cancan.ro, cred că el a recurs la acest gest din gelozie: „Din ce știu, agresorul este fostul prieten al Melissei. Era gelos, nu accepta că a pierdut-o, probabil. E groaznic ce s-a întâmplat. Nu ne vine să credem”.

Potrivit Oltenia TV, băiatul fusese oprit înainte de atac de o patrulă a Poliției Locale din Grădina Botanică, polițiștii observând că avea un comportament neobișnuit.

Adolescentul a fost reținut pentru omor şi de tentativă de omor, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă ai Poliţiei Dolj. El va fi adus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`