Cristian Cioacă, la un pas de libertate. Fostul soț al Elodiei va afla în cursul zilei de miercuri dacă va fi eliberat

Cristian Cioacă, la un pas de libertate. Fostul soț al Elodiei va afla în cursul zilei de miercuri dacă va fi eliberat
Sursă foto: captură YT

Fostul polițist Cristian Cioacă, condamnat în 2014 pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu, va afla în cursul zilei de miercuri dacă va ieși din închisoare. El a cerut să fie eliberat condiționat, iar instanța se va pronunța în orele următoare.

Avocata susține eliberarea lui Cioacă

La ședința de astăzi, Cristian Cioacă a adus raportul serviciului de probațiune, care arată că a avut un comportament bun pe perioada detenției, iar avocata sa a susținut cu tărie eliberarea lui, conform Știrilor Pro Tv.
Procurorul de caz se opune categoric. Judecătorul a vrut să afle dacă fostul polițist a plătit daunele morale stabilite în instanță pentru mama, fratele și copilul Elodiei care este și al lui. Cioacă a recunoscut că nu a avut venituri, nici bunuri care putea fi valorificate pentru fiul său.

Cadavrul Elodiei, nu a fost găsit

La final, judecătoarea l-a întrebat pe fostul polițist dacă are ceva de spus referitor la faptă, iar acesta a răspuns: „Ce ar mai fi de spus?”.
Trupul Elodiei Ghinescu, dispărută în 2007, încă nu a fost găsit. Condamnarea soțului ei a fost obținută cu mare dificultate, în absența cadavrului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`