Declarații neașteptate din partea lui Connect-R, direct pe scenă: „M-am bătut cu Smiley pentru o femeie”

Declarații neașteptate din partea lui Connect-R, direct pe scenă: „M-am bătut cu Smiley pentru o femeie”
Sursa Foto: Facebook/ Connect-R

Nu de mult, Connect-R a făcut o dezvăluire neașteptată pe scenă. A menționat că el și Smiley s-au îndrăgostit de aceeași femeie, dar ea l-a ales pe Marius Moga.

Connect-R a fost invitat să cânte duminică, 25 iunie 2023, cu ocazia celebrării a 100 de ani de la înființarea clubului Rapid.

Piesa „o cheamă Rita” este de fapt despre femeia pe care el și Smiley au îndrăgit-o. Amândoi erau îndrăgostiți de ea.

„Piesa următoare este despre o femeie pentru care m-am bătut cu Smiley. Da, pe bune! Pentru ca, în final, să rămână cu Moga”, a spus artistul pe scenă.

Connect-R a recunoaște că i-a fost infidel Mishei

Connect-R și Misha au fost împreună timp de 5 ani, divorțând în 2018. Momentul în care ei au divorțat a uimit publicul, pentru că nu se știa că există probleme în căsnicia lor. Cei doi au evitat tot timpul să vorbească despre motivele separării, păstrând o relație de bună doar pentru fiica lor.

În prima sa carte „Din livada cu nuci”, Connect-R a anunțat că va dezvălui motivul pentru care s-a despărțit de Misha. El a dezvăluit că fosta sa parteneră de viață era obișnuită cu modelul tatălui ei, un bărbat priceput la toate.

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț. Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au tot adunat până într-o zi, când a luat decizia de a divorța.

Astăzi, în noua mea stare nu aș mai avea de gând să înșel, nici gând să mai beau, nici gând să mă mai droghez, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om. De ce n-a zis acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm. N-a zis pentru că este o femeie orgolioasă, mai cred că a fost rănită și că și-a pierdut încrederea în mine. Și a rămas cu trauma provocată de mine, n-a putut să treacă. Chiar dacă, în anumite momente, aș fi sperat la o împăcare, cu prima ocazie, îmi reproșa tăios toate gesturile mele de trădare.

Mă făcea să mă simt ultimul om, n-a putut să creeze pacea în casă. N-a putut să treacă peste momentele mele de rătăcire. Eu le lăsasem mult în urmă. La mine nu mai funcționau reproșurile, pentru că știam cine sunt și cum m-am schimbat”, a subliniat Connect-R, potrivit libertatea.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`