Ritualul bizar pe care Regele Charles îl are în fiecare dimineață. Ce le cere valeților să facă

Ritualul bizar pe care Regele Charles îl are în fiecare dimineață. Ce le cere valeților să facă
Sursa Foto: Hepta/ Justin Tallis/PA Wire/dpa

Este binecunoscut faptul că regele Charles trăiește într-un mediu luxos și are o echipă de angajați care se ocupă de diverse aspecte ale vieții sale. Cu toate acestea, chiar și în cadrul monarhiei, există unele cerințe ale suveranului englez care au stârnit uimire atât în rândul celor din jurul său, cât și în ochii publicului.

Regele Charles, cerințe extravagante

Când vine vorba despre casa regală a Marii Britanii, nu există îndoială că membrii acestei familii se bucură de un lux inegalabil în viața de zi cu zi. Regele Charles, de exemplu, are o avere estimată la aproximativ 478 de milioane de lire. Cu toate acestea, noul suveran englez nu pretinde a fi străin de beneficiile vieții regale. Încă de când era prinț, el avea o mulțime de oameni în jurul său, angajați pentru îndeplinirea diverselor obiective.

Unii dintre servitorii săi aveau sarcina de a se asigura că șireturile pantofilor săi erau călcate cu grijă, iar alții erau responsabili de menținerea dopului de la baie într-o poziție specifică. Aceste cerințe au contribuit în mod semnificativ la reputația lui Charles ca Prinț răsfățat” printre angajații de la Clarence House, reședința sa, scrie click.

Storsul pastei de dinți de către valeți: o cerință bizară a familiilor regale

Paul Burell, fostul majordom al prințesei Diana, a dezvăluit o serie de detalii intrigante despre viața familiei regale, care au captat atenția publicului. Printre acestea se numără și un obicei destul de bizar al regelui Charles atunci când își periază dinții. Se pare că suveranul îi cere valeților să stoarcă o cantitate de pastă de dinți de un centimetru în fiecare dimineață.

Printre cerințele speciale ale familiilor regale sau ale celebrităților, una dintre cele mai bizară dorințe ar putea fi storsul pastei de dinți de către valeți.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`