Fiica lui Cristian Piedone, în fața Penitenciarului Jilava: „Suntem foarte fericiți, emoțiile nu se pot exprima în cuvinte” (VIDEO)

Fiica lui Cristian Piedone, în fața Penitenciarului Jilava: „Suntem foarte fericiți, emoțiile nu se pot exprima în cuvinte” (VIDEO)
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Fiica lui Cristian Piedone, Ana Maria, a oferit o serie de declarații pentru reporterul B1 TV Cornel Chitucea, miercuri, din fața Penitenciarului Jilava, și s-a arătat „foarte fericită” că tatăl său urmează să fie eliberat din închisoare.

Fiica lui Cristian Piedone, declarații pentru B1 TV în fața Penitenciarului Jilava

Întrebată ce emoții o încearcă în momentul de față, fiica edilului a spus: „Suntem foarte fericiți, emoțiile nu se pot exprima în cuvinte. Suntem foarte fericiți și îl așteptăm să iasă din clipă în clipă pe porțile penitenciarului, din păcate, dar important este că ajunge acasă și că o să ne bucurăm de el cât se poate de mult”.

Cât despre pedeapsa aplicată fostului primar, ea a susținut: Păi, atât timp cât este nevinovat, cum vă puteți spune dacă este dreapta sau nedreaptă? Logic că este nedreaptă, atât timp cât clar astăzi s-a văzut negru pe alb că este nevinovat”.

Întrebată care vor fi primele cuvinte pe care i le va spune tatălui său când va ieși din închisoare, Ana Maria a afirmat: „V-am mai spus că nu trebuie, între noi nu comunicăm prin cuvinte, imaginea face to face (față în față, n.r.) face cât o mie de cuvinte și o îmbrățișare o să fie la locul ei”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`