O bubuitură puternică a provocat panică în Buzău: „S-a auzit ca o explozie extrem de înfricoșătoare” (VIDEO)

O bubuitură puternică a provocat panică în Buzău: „S-a auzit ca o explozie extrem de înfricoșătoare” (VIDEO)
Sursa Foto: Captură Video/ YT

În seara zilei de luni, la ora 21:17, liniștea locuitorilor municipiului Buzău a fost tulburată de o bubuitură, asemănătoare unei explozii de mari proporții.

Se pare că zgomotul a fost atât de puternic, încât a produs o undă de șoc ce s-a resimțit până la Gherăseni, Cilibia, Săgeata și alte comune situate pe o rază de 30 de kilometri, potrivit reporterbuzoian.ro.

Panică în Buzău după o bubuitură care s-a auzit pe o rază de 30 de kilometri

Mai mult, camera de supravegherea a unei locuințe din comuna Gherăseni a înregistrat momentul în care se aude bubuitura.

Potrivit imaginilor, unda de șoc a provocat o vibrație puternică, resimțită la nivelul clădirii situate la peste 20 de kilometri de oraș.

„S-a auzit ca o explozie extrem de înfricoșătoare”, a scris un localnic pe Facebook.

Oamenii s-au speriat și au lăsat diferite comentarii pe grupurile de Facebook de la Buzău. Unii susțin că bubuitura a fost atât de puternică, încât au crezut că este cutremur. În timp ce alții au crezut că războiul din Ucraina a ajuns în România.

Cu toate acestea, în lipsa unor precizări clare din partea autorităților, se conturează tot mai mult varianta unui „boom sonic” produs de un avion de vânătoare, care zbura la joasă altitudine.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`