Panică la castelul Windsor: Un soldat a leșinat în timpul unei ceremonii / Totul s-a întâmplat în prezența regelui Charles al III-lea

Panică la castelul Windsor: Un soldat a leșinat în timpul unei ceremonii / Totul s-a întâmplat în prezența regelui Charles al III-lea
Sursa foto: Captură video

Au fost momente delicate la castelul Windsor, unde s-a desfășurat ceremonia numită „Ordinul Jartierei”, în prezența regelui Charles al III-lea. Un soldat a leșinat în timpul paradei, relatează Știrileprotv.ro.

Un soldat a leșinat în timpul unei ceremonii, la castelul Windsor

La doar câteva zile de la ultimul astfel de eveniment, un alt soldat a leșinat în timpul paradei, la paltul Windsor, unde s-a desfășurat ceremonia numită „Ordinul Jartierei”, în prezența regelui Charles al III-lea.

Imediat după incident, mai mulți membri ai staff-ului au sărit imediat să-l ajute pe soldat, iar după ce au reușit să-l ridice, l-au tras de-o parte, pentru că bărbatul era vizibil dezorientat. Mai exact, soldatul părea rupt de realitate după ce a căzut la sol, scrie Spynews.ro.

De ce a leșinat soldatul

Se pare că, și de această dată factorul care a cauzat acest incident a fost chiar căldura. Așadar, incidentul a avut loc la doar o săptămână după ce alți trei soldați au leșinat în timpul unei repetiții, copleșiți tot de caniculă, scrie sursa citată.

Mai mult decât atât, fondat de regele Edward al III-lea, „Ordinul Jartierei” este cel mai înalt și cel mai vechi ordin cavaleresc britanic.

Puțini știu, însă, are și o istorie interesantă. Ei bine, se spune că, la un bal, amantei regale i-a căzut jartiera, în timp ce dansa cu suveranul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`