Apartamentul de la etajul 20 al Plaza Hotel din New York, scos la vânzare pentru 50 de milioane de dolari

Apartamentul de la etajul 20 al Plaza Hotel din New York, scos la vânzare pentru 50 de milioane de dolari
Foto: forbes.com

Cunoscutul apartament de la etajul 20 al legendarului Hotel Plaza din New York a fost din nou scos la vânzare în această săptămână pentru 50 de milioane de dolari, cu 9 milioane mai puțin față de prețul cerut în 2013.

Apartamentul cu patru dormitoare, descris drept ”simbolul luxului New Yorkez”, a fost subiectul unui scandal între un fost propietar, miliardarul rus Andrei Vavilov, și Hotel Plaza, în anul 2008. Miliardarul a vrut să-și recupereze garanția depusă deoarece propietatea nu s-a ridicat la așteptările sale.

Până în 2013, propietatea a aprținut de Christian Candy, un magnat al afacerilor cu imobiliare care a cumpărat apartamentul cu 25.9 milioane de dolari.

Potrivit Independent.co.uk, el și compania de design interior a fratelui său, au remodelat interiorul și au pus apartamentul din nou la vânzare în 2013 pentru 59 de milioane de dolari. Acum, însă, prețul a scăzut cu aproximativ 9 milioane de dolari.

Apartamentul are acces la principalele scări ale hotelului și are un lift privat. Totodată, el este echipat cu două băi, două toalete uriașe, o săplătorie și un bar. Aripa estică a propietății este are vedere la celebrul Fifth Avenue și include o bucătărie uriașă cu un loc special pentru depozitarea vinului, o sală de mese informală și o cameră dedicată distracțiilor virtuale.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`