O româncă de 32 de ani a aflat, în timpul sarcinii, că are o tumoare de 4,5 kilograme. Femeia a fost operată cu succes la Arad

O româncă de 32 de ani a aflat, în timpul sarcinii, că are o tumoare de 4,5 kilograme. Femeia a fost operată cu succes la Arad
Foto: Unsplash.com

O femeie de 32 de ani a descoperit, în timpul sarcinii că are o tumoare de 4,5 kilograme.Ea a fost operată cu succes de medicii din Arad, în a 14-a săptămână de sarcină.

Medicii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad au eliminat tumoarea de la femeia gravidă, conform Observator news.
Ea s-a prezentat la spital cu o tumoră ovariană, dreaptă, voluminoasă, care punea viața în pericol, atât ei, cât și fătului.

Gravida a fost externată

„Intervenția a fost efectuată conform criteriilor IOTA (International Ovarian Tumor Analysis), iar postoperator evoluția mamei și a bebelușului au fost favorabile, aceasta fiind externată”, au transmis luni reprezentanții spitalului.
Echipa medicală a fost coordonată de Adrian Popa medic primar obstetrică-ginecologie.Parte din echipă au mai făcut și Cristina Onel, medic specialist Obstetrică-Ginecologie, Bianca Panda, medic rezident Obstetrică-Ginecologie, Alina Popa, medic primar Anestezie și Terapie Intensivă, Mona Mihalcovici, asistentă medicală principală instrumentară, și Erzsebet Kiss, asistentă medicală principală ATI.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`