Planificați un team building de poveste într-un cadru istoric natural

Planificați un team building de poveste într-un cadru istoric natural

Evenimentele de team building corporative sunt în creștere – din ce în ce mai multe companii își dau seama că acestea sunt extrem de importante și îi ajută foarte mult pe angajați. În plus, fără comunicare și colaborare, chiar și cea mai talentată echipă poate eșua să-și atingă obiectivele. La fel de importantă este și locația unde este organizat un astfel de eveniment, iar câteva zile într-un resort de vis, în mijlocul naturii, poate fi tot ce e nevoie.

De ce sunt importante team building-urile?

Dar de ce sunt evenimentele corporative de team building atât de eficiente?  Există o serie de beneficii pe care activitățile de team building le pot oferi:

  • Pot ajuta angajații să învețe să lucreze între ei în diferite situații;
  • Angajații vor putea să lase pentru scurt timp comportamentul sobru și să lase creativitatea și abilitățile unice necunoscut până atunci la vedere.
  • Ajută la îmbunătățirea productivității, ajutând echipa să se integreze și să găsească modalități mai bune de comunicare.

Reușita unui astfel de eveniment corporativ  va aduce numeroase beneficii companiilor, iar angajații își vor dori să fie mult mai implicați în sarcinile de zi cu zi.

Organizarea unui team building – sfaturi utile

Deci, cum creezi un plan pentru un eveniment de team building corporativ care aduce cele mai bune rezultate? Chiar dacă evenimentul de team building corporativ poate fi distractiv pentru toți cei implicați, este important să reții că, în cele din urmă, trebuie să-și atingă obiectivele pentru a merita investiția. De aceea, este important să stabilești zone clare de focalizare la care dorești să lucreze angajații în timpul evenimentelor de team building. Numai după ce ai stabilit câteva linii directoare de bază cu privire la ceea ce vrei să obții, poți începe să te gândești la activități și provocări care s-ar potrivi cel mai bine focalizării tale.

Alegerea locației potrivite și a spațiilor de cazare team building este poate printre cele mai importante aspecte dacă îți dorești ca această întâlnire să creeze amintiri de neuitat, iar angajații tăi să plece cu impresia că au avut parte de experiențe multisenzoriale, pe care își vor dori să le repete.

Dacă este posibil, o idee grozavă este să alegi o locație în aer liber pentru a face evenimentul mai distractiv pentru toți cei implicați. Oamenii petrec suficient timp într-un birou, astfel încât petrecerea unui weekend, de exemplu, în aer liber, bucurându-se de natură și de activități diverse îi poate face mai entuziasmați și mai implicați în acest proces.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`