Maria Ghiorghiu, previziune înfricoșătoare. Ce îi așteaptă pe români: „Se întâmplă ceva tare neplăcut”

Maria Ghiorghiu, previziune înfricoșătoare. Ce îi așteaptă pe români: „Se întâmplă ceva tare neplăcut”
Sursa Foto: Captură Video/ YT

O nouă premoniție vine de la celebra Maria Gheorghiu. Clarvăzătoarea scrie tot ce vede și ce aude de peste 25 de ani, iar de curând aceasta a vorbit despre posibilitatea producerii unei inundații.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu face noi speculaţii cutremurătoare

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi acest lucru a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.

Clarvăzătoarea a avut o previziune legată de inundațiile din România despre care a spus:

„În această dimineață, m-a trezit un glas care spunea doar atât: „Timișoara, Aiud!”

Moment în care, văd înspre Nord, Nord -Vest, o curte mare ca la o întreprindere cu multe clădiri, și în doar câteva secunde curtea s-a umplut de ape tulburi și au cuprins și clădirile.

În depozitele din acea curte, apele tulburi au intrat de parca nu ar fi fost uși și ziduri. Apoi mi se arăta și înspre Sud, o parcare în care erau mașinile aliniate, unele erau ca sub acoperiș.

Brusc, se întâmplă ceva tare neplăcut. Parcarea de mașini se scufundă cu tot cu mașini, în câteva clipe. Ca într-un crater au intrat toate.

Dragilor, este foarte posibil ca să se producă aceste inundații mari, inundații care vor aduce pierderi materiale, pierderi în gospodăriile noastre”, se arătă în postarea acesteia.
Urmăriți B1TV.ro și pe
`