Călătorie periculoasă! O bucată de șină a străpuns podeaua unui autobuz

Călătorie periculoasă! O bucată de șină a străpuns podeaua unui autobuz
Sursa Foto: Marian Nastase/ Facebook

Călătorie cu peripeții cu autobuzul prin București. O bucată de șină de tramvai a străpuns podeaua unui autobuz care circula pe linia de noapte 109. Incidentul s-a petrecut în zona Halei Traian și a fost relatat pe o rețea de socializare de către un șofer STB.

Bărbatul a scris că autobuzele care circulă pe această rută sunt obligate să utilizeze linia de tramvai pentru a facilita deplasarea mai eficientă în traficul aglomerat al Bucureștiului. Din păcate, aceste practică nu garantează siguranța pasagerilor. Șoferul a menționat că a fost avertizat de alți colegi despre posibilitatea unor astfel de incidente și refuză să mai lucreze pe liniile de tramvai din cauza responsabilității pe care o implică pentru viața călătorilor.

Autoritățile au fost informate despre incident și este de așteptat să inițieze o investigație pentru a identifica cauzele exacte și pentru a preveni producerea unor astfel de evenimente în viitor.

„Vă informez că noaptea trecută (16/17.06.2023), autobuzul nr.6462, a circulat in linia N109, pe linia de tramvai, fiind condus de către colegul nostru. În podeaua autobuzului a pătruns un cornier de la șina de tramvai (vezi foto mai jos).
Mulți colegi m-au sesizat anterior despre posibilitatea producerii unui astfel de eveniment și refuză să mai lucreze pe liniile de tramvai, pentru a nu fi responsabili pentru viața călătorilor.
Vă informez că, răspunderea/culpa pentru astfel de evenimente ne aparține. Șoferii sunt responsabili pentru siguranța călătorilor și nu suntem obligați să circulăm pe linia de tramvai, unde există sectoare de drum ce pun în pericol siguranța călătorilor, până la remedierea situației. Toate cele bune!”, scrie Marian Năstase pe Facebook.
Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`