Turiștii vor avea parte de o surpriză! Cât a ajuns să coste o noapte de cazare în Delta Dunării. E mai ieftin decât în Eforie sau Olimp

Turiștii vor avea parte de o surpriză! Cât a ajuns să coste o noapte de cazare în Delta Dunării. E mai ieftin decât în Eforie sau Olimp
Sursa Foto: Facebook

Sezonul turistic din Delta Dunării, una din atracţiile principale ale României, începe în forță. Zona este încântătoare prin fauna şi flora extrem de bogate şi de variate şi oferă turiştilor ocazia de a admira frumuseţea naturii şi a peisajelor.

Mai mult decât atât, românii care își plănuiesc o vacanță luna aceasta în Deltă, vor avea parte de o surpriză, deoarece este mai ieftin decât în Eforie sau Olimp.

Cât costă o noapte de cazare în Delta Dunării, în iunie 2023

Paradisul verde din Delta Dunării atrage turiștii și în această vară. Toate localitățile sunt pitorești, micuțe ca dimensiune, dar pline de farmec. Câteva dintre ele și-au dezvoltat în timp latura turistică, numărându-se astăzi printre preferatele turiștilor.

Se pare că deja camerele au început să fie ocupate de cei care doresc să se relaxeze în următoarea perioadă. Astfel, pentru o noapte de cazare românii pot scoate din buzunar suma de 25 de lei, însă cu rezervare și cu cerere de ofertă.

Totodată, există și cazări cu 60 sau 80 de lei pe noapte, pentru două persoane, având posibilitatea de a face o rezervare imediată.

De exemplu, în Mahmudia sau Sulina prețul pentru două persoane pornește de la 100 de lei pe noapte.

În plus, există unități care pun la dispoziție și alte facilități, cum ar fi piscină, jacuzzi, dar și posibilitatea de a achiziționa vacanța cu vouchere.

Pe de altă parte, românii pot opta și pentru cazări de câteva sute de lei pe noapte. Mai exact, în Sfântu Gheorghe, două persoane pot plăti aproape 700 de lei pe noapte, la o pensiune de patru margarete. Unitatea turistică oferă piscină, iar micul dejun este inclus, notează cancan.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`